Kiemelt Bozsik torna


2018-11-19 20:38:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kiemelt Bozsik torna főképe
A Perutz stadion és a Fiumei úti Sporttelep adott otthont a kiemelt Bozsik Intézményi Program soron következő tornájának. Az ötödik játéknapon az U10-es és U11-es korosztály lépett pályára, a házigazda Pápai Egyesített Labdarúgó Club mellett Gyirmót, Mosonmagyaróvár, Ajka, a Lurkó FC és Sopron ifjú labdarúgói mérkőztek meg egymással. A Bozsik program célja, hogy növelje az utánpótlás bázist, felkutassa és fejlessze a tehetségeket, így természetesen az eredmény másodlagos volt. A pápai torna minden szempontból sikeresnek bizonyult, a tornán mindkét hazai alakulat hozta a tőle már megszokott eredményeket, pozitív mérleggel zárták a játéknapot. A stadionban az U11-esek öt mérkőzést játszottak.

- Sok olyan dolog volt, ami tetszett, viszont ez a torna is megmutatta, hogy van még hova fejlődni - értékelt Radó Tamás, a gyerekek trénere. - Az 1 az 1 elleni játékban és a védekezésben láttam sok pozitívumot, sajnos az előrejáték során az utolsó passzokba hiba csúszott, így több olyan szituáció is volt, amiből rosszul jöttünk ki. A jövőben a teremtornákon igyekszünk ezeken javítani és folytatni a fejlődést.

Az U11-esekkel párhuzamosan a Fiumei úti sporttelepen az U10-esek igyekeztek minél többet visszaadni az edzésen gyakoroltakból, Kun-Szabó Attila tanítványai négy győzelemmel és egy döntetlennel sorakoztak fel az eredményhirdetéshez.

- Nem vagyok elégedett, gyengén játszottunk, ennél sokkal többet tudunk - foglalta össze a látottakat a PELC edzője. - Keveset passzoltunk, egyéni hibákból elkerülhető gólokat kaptunk, bízom a jobb folytatásban, mert ebben a csapatban több olyan kvalitású játékos is van, mely többre hivatott. Voltak azért szép momentumok is, látványos gólok, de játékban többet szeretnék látni. Folytatjuk az edzéseket, több teremtorna is vár ránk a téli időszakban.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-31 16:31:52

Futni jó, szilveszter napján is


ajánlott cikk főképe

2019-01-04 18:42:26

A Munkácsy nyerte a körzeti futsal döntőt


ajánlott cikk főképe

2019-01-23 11:25:22

Király Botond: Újabb három év Angyalföldön


ajánlott cikk főképe

2019-03-18 15:44:45

Női U17-es Európa-bajnoki selejtező mérkőzés Pápán


PÁPA időjárás