24 csapat vesz részt a 24 órás focitornán


2018-11-22 12:13:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


24 csapat vesz részt a 24 órás focitornán főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a sportolási lehetőség biztosítása céljából a labdarúgást kedvelő csapatoknak, baráti közösségeknek harmadik alkalommal rendezi meg a Városi Sportcsarnokban 24 órás labdarúgó tornáját. A bajnokság december 8-án, szombaton 18 órakor kezdődik, a döntőt másnap, december 9-én este hat órától rendezik. A nevezés lezárult, a szervezők 24 csapat nevezését regisztrálták, melyeket négy csoportba osztottak:

A csoport: Hárlemi Éjszakák, Spartacus 98 Gépkölcsönző FC, Combragyöngék-Presztízs, Dáka, All Star, Ugod SE

B csoport: Berényi Kft., PSG-sek, St. Andreas, Dynamo Yess, FC Domingo, Külsővat

C csoport: Vaszar, Korona FC, Sereghajtó Brigád, Egy drinket, Drink Team, Spártaiak

D csoport: Popey, KLBK, Kiliáni Ördögök, Füred, Grund FC, Katalák

A csoportmeccsek szombaton 18 órakor kezdődnek és másnap 15 óráig tartanak, ezután következik a negyeddöntő, majd az elődöntő. A bronzmeccs kezdési időpontja 17:30, a döntőben 18 órakor indul útjára a labda.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-27 16:23:04

Tornász sikerek az országos diákolimpia elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2019-01-17 10:18:18

Folytatódnak az utánpótlás teremtornák


ajánlott cikk főképe

2019-03-20 09:47:22

Speciális Olimpia Nyári Világjátékok: Aranyérmes a magyar labdarúgó válogatott


ajánlott cikk főképe

2019-01-08 13:50:31

Az Év sportolója gála: Gelencsér Róbert a legjobb 10 között


PÁPA időjárás