Idős embereket loptak meg Pápán


2018-11-22 15:25:48  | cikk:  | 


Idős embereket loptak meg Pápán főképe
Egy nap alatt két idős embert is meglopott Pápán egy 47 éves helyi férfi. Az egyik alkalommal társa is volt. A pápai rendőrök mindkettőjüket előállították a helyi kapitányságra.

A rendőrséget 2018. november 20-án délután értesítette egy 73 éves pápai férfi arról, hogy pár órával korábban húsvásárlás céljából beengedett magához egy férfit és egy nőt, akik elterelték a figyelmét és a megvásárolt termékeken felül további húsokat, valamint több tízezer forint készpénzt loptak el tőle. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap 14 órakor igazoltatták a lopás feltételezett elkövetőit. A 47 éves K. Attila és a 35 éves K.-né Sz. Katalin pápai lakosokat előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként beismerő vallomást tettek.

A nyomozók megállapították, hogy K. Attila 2018. november 20-án délelőtt egy 84 éves pápai asszonyhoz is becsengetett, akitől két füstölt szalonnát csalt ki egy egészségügyi szolgáltató cég alkalmazottjának kiadva magát.

A gyanúsítottaktól különböző füstölt húsokat és egyéb hústermékeket, valamint közel tizennégyezer forint készpénzt foglaltak le a nyomozók, majd másnap további lopott füstölt áru került elő egy marcalgergelyi férfitól, aki jóhiszeműen vásárolta azokat K. Attilától. A lefoglalt lopott árut és készpénzt a rendőrök visszaadták a jogos tulajdonosoknak.

K. Attila ellen csalás bűntett és lopás vétség, míg társa ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Veszprém megyei rendőrök a polgárőrökkel és a közterület felügyeletek munkatársaival együttműködve segítik a biztonságos közlekedést a temetők környékén, valamint közös járőrszolgálatot látnak el a jogsértések megelőzése érdekében.

A korábbi évekhez hasonlóan mindenszentek...

2018-10-26 11:11:32

Biztonságban mindenszentek és halottak napján


ajánlott cikk főképe

2018-12-03 14:29:36

A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán


Egy italautomata mellett felejtett női táska ellopása miatt indult nyomozás vizsgálatát fejezték be egy marcalgergelyi nővel szemben a pápai rendőrök.

A nyomozás adatai szerint egy 29 éves marcalgergelyi nő 2018. június 8-án délután megjelent az egyik pápai áruházban, ahol az előterében...

2018-10-29 09:09:18

Női táskát lopott


ajánlott cikk főképe

2018-11-05 09:07:05

Baleset-megelőzés a roma asztalitenisz bajnokságon