Idős embereket loptak meg Pápán


2018-11-22 15:25:48  | cikk:  | 


Idős embereket loptak meg Pápán főképe
Egy nap alatt két idős embert is meglopott Pápán egy 47 éves helyi férfi. Az egyik alkalommal társa is volt. A pápai rendőrök mindkettőjüket előállították a helyi kapitányságra.

A rendőrséget 2018. november 20-án délután értesítette egy 73 éves pápai férfi arról, hogy pár órával korábban húsvásárlás céljából beengedett magához egy férfit és egy nőt, akik elterelték a figyelmét és a megvásárolt termékeken felül további húsokat, valamint több tízezer forint készpénzt loptak el tőle. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap 14 órakor igazoltatták a lopás feltételezett elkövetőit. A 47 éves K. Attila és a 35 éves K.-né Sz. Katalin pápai lakosokat előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként beismerő vallomást tettek.

A nyomozók megállapították, hogy K. Attila 2018. november 20-án délelőtt egy 84 éves pápai asszonyhoz is becsengetett, akitől két füstölt szalonnát csalt ki egy egészségügyi szolgáltató cég alkalmazottjának kiadva magát.

A gyanúsítottaktól különböző füstölt húsokat és egyéb hústermékeket, valamint közel tizennégyezer forint készpénzt foglaltak le a nyomozók, majd másnap további lopott füstölt áru került elő egy marcalgergelyi férfitól, aki jóhiszeműen vásárolta azokat K. Attilától. A lefoglalt lopott árut és készpénzt a rendőrök visszaadták a jogos tulajdonosoknak.

K. Attila ellen csalás bűntett és lopás vétség, míg társa ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési programokkal, kerékpár regisztrációval, valamint toborzással várja az érdeklődőket több hétvégi rendezvényen is.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 25-én 10 órától 12 óráig a mihályházi játszótéren megrendezendő...

2019-05-23 15:48:15

Rendőrségi programok a hétvégén


A 2019/2020-as tanévre szólóan rendkívüli felvételi eljárást hirdettek a rendészeti szakgimnáziumokban az iskolarendszerben folyó 2 éves rendőr tiszthelyettes nappali tagozatos szakképzésre, valamint a fegyveres szervek és a vagyonvédelem rendészeti ágazati képzésben szakmai érettségi vizsgát tevők...

2019-06-19 08:01:16

Figyelem! Rendkívüli felvételi eljárás!


ajánlott cikk főképe

2019-03-29 09:37:50

Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben


ajánlott cikk főképe

2019-07-09 08:49:17

Közlekedés biztonság az óvodában


PÁPA időjárás