Idős embereket loptak meg Pápán


2018-11-22 15:25:48  | cikk:  | 


Idős embereket loptak meg Pápán főképe
Egy nap alatt két idős embert is meglopott Pápán egy 47 éves helyi férfi. Az egyik alkalommal társa is volt. A pápai rendőrök mindkettőjüket előállították a helyi kapitányságra.

A rendőrséget 2018. november 20-án délután értesítette egy 73 éves pápai férfi arról, hogy pár órával korábban húsvásárlás céljából beengedett magához egy férfit és egy nőt, akik elterelték a figyelmét és a megvásárolt termékeken felül további húsokat, valamint több tízezer forint készpénzt loptak el tőle. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap 14 órakor igazoltatták a lopás feltételezett elkövetőit. A 47 éves K. Attila és a 35 éves K.-né Sz. Katalin pápai lakosokat előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként beismerő vallomást tettek.

A nyomozók megállapították, hogy K. Attila 2018. november 20-án délelőtt egy 84 éves pápai asszonyhoz is becsengetett, akitől két füstölt szalonnát csalt ki egy egészségügyi szolgáltató cég alkalmazottjának kiadva magát.

A gyanúsítottaktól különböző füstölt húsokat és egyéb hústermékeket, valamint közel tizennégyezer forint készpénzt foglaltak le a nyomozók, majd másnap további lopott füstölt áru került elő egy marcalgergelyi férfitól, aki jóhiszeműen vásárolta azokat K. Attilától. A lefoglalt lopott árut és készpénzt a rendőrök visszaadták a jogos tulajdonosoknak.

K. Attila ellen csalás bűntett és lopás vétség, míg társa ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-11 09:47:40

Elsodort egy gyereket, keressük


Hamis magánokirat felhasználása miatt indult büntetőeljárás egy 32 éves sajókeresztúri férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai szerint egy 32 éves sajókeresztúri férfi 2018. február 28-án délelőtt Pápateszéren egy tehergépkocsival...

2019-04-05 08:59:33

Meghamisította a baleseti kárbejelentő lapot


ajánlott cikk főképe

2019-03-21 13:53:19

Évértékelő állománygyűlés Pápán


A pápai rendőrök elfogták és előállították azt a 44 éves nagygyimóti férfit, aki utast is szállított járművével és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása sem volt.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. február 20-án 17 óra körül Nagygyimót belterületén igazoltattak...

2019-02-21 11:09:48

Még bukósisak sem volt az ittas motoroson


PÁPA időjárás