Igazolta a papírformát a Gyirmót


2018-11-22 18:46:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Igazolta a papírformát a Gyirmót főképe
A csoport élmezőnyéhez tartozó Gyirmót ellen búcsúzott az őszi küzdelmektől a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es csapata. Orovecz András tanítványaira a tabellán elfoglalt helyezések alapján tehát két nehéz összecsapás várt, elsőként az az U14 lépett pályára, mely a tabellát vezető, veretlen Zalaegerszeg ellen korábban remekül helytállt, az éllovas csak a hajrához közeledve tudta a maga javára fordítani a mérkőzést. A PELC trénere bízott benne, hogy a fiatalok ezt a formát viszik ki a szezonzárón is a pályára. Bár az első félidőben kétgólos hátrányba került a hazai csapat, volt esély a szépítésre, sajnos azonban a nagy lehetőség kimaradt. 0-2-es első játékrész után a második félidőben a pápaiak erejét jobbára a védekezés emésztette fel, komoly veszélyt nem jelentettek a gyirmóti kapura, így a vendégek három ponttal távoztak.

PELC U14 - Gyirmót SE Győr U14 0-2 (0-2) Gsz.: Barta, Rozs

Orovecz András: Kissé megilletődöttek voltunk ezen a mérkőzésen, bátortalanul játszottunk, amit az ellenfél ki is használt. A párharcoknál erőszakosabbnak kellett volna lennünk, némi javulást láttam a játékunkban a második félidőben, de el kell ismerni, az ellenfél ma jobb volt.

A veretlenül a rangsor élén álló U15-ös gyirmóti csapat hamar eldöntötte a három pont sorsát, fél óra játék után már 0-8 volt az állás, végül 13-0-s vendégsikerrel ért véget a két félidő.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-27 16:23:04

Tornász sikerek az országos diákolimpia elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2018-12-20 15:31:13

Ha év vége, akkor szilveszteri futás


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 11:26:37

Ismét a PELC volt a legjobb


ajánlott cikk főképe

2019-02-21 17:38:09

Gelencsér Róbertet meglepte az elismerés


PÁPA időjárás