Környezetvédelmi konferencia a METESZ szervezésében


2010-05-26 14:19:11  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Környezetvédelmi konferencia a METESZ szervezésében főképe
Környezetvédelmi konferenciát tartott ma délelőtt a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (METESZ) Veszprém Megyei Szervezete és Pápa Város Önkormányzata. Az alkalmon a megújuló energiaforrások, az energiatakarékosság és a környezetvédelem témakörében hallhattak előadásokat a résztvevők. E témakörök rendkívül hasznosak mind a szakemberek, mind a fiatalok számára, hiszen fontos a diákok e szakmák felé irányítása – tudtuk meg Vécsi Barnabástól, a METESZ megyei elnökétől. A pápai önkormányzat különösen nagy örömmel biztosít helyet az ehhez hasonló környezetvédelmi konferenciáknak – mondta el Németh Tamás, a Műszaki Osztály vezetője. Az energiatakarékosság terén a városi intézmények tekintetében ugyanis tettek már lépéseket. A hivatal épületében például a régi gázkazánt újra cserélték, a Várkastély felújításával pedig aprítékos kazánt szerelnek majd be – tette hozzá Németh Tamás.
A konferencián szó esett a biomassza hasznosításának alapjairól, a vízminőség UV-technológiával történő javításáról és a kereskedelmi és vendéglátóipari vállalkozások környezeti zajkibocsátásának vizsgálati eredményeiről.

A METESZ országosan 40 szakmai szervezetet tömörít, Veszprém megyében 23 egyesület tevékenykedik, köztük 2 pápai: az Országos Erdészeti Egyesület és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-07 17:55:23

Népszerű volt a Bázisrepülőtéren megrendezett családi nap


ajánlott cikk főképe

2019-12-06 18:42:21

Sokoldalú mobilhangárok a pápai reptéren


ajánlott cikk főképe

2019-11-09 16:27:47

Márton napi lámpások a Máltai Kultúr-Kuckóból


ajánlott cikk főképe

2019-09-23 17:12:51

Ruha-és bútoradományt hozott a Teuton Lovagrend


PÁPA időjárás