Sikeresek voltak az őszi programok a PVCNÖ szervezésben


2018-11-23 15:17:07  | cikk: Babos Petra  | 


Sikeresek voltak az őszi programok a PVCNÖ szervezésben főképe
Megtartotta soron következő gyűlését Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. Az ülésen első napirendi pontban tárgyaltak a 2018. évi költségvetéséről szóló PVCNÖ határozat módosításáról, amire azért volt szükség, mert volt olyan pályázati forrás, ami nem volt eddig a költségvetésbe beleszámítva. A második napirendi pontban szó esett a 2019. évi programokra benyújtandó pályázatokról, amelyet az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő írt ki roma nemzetiségi támogatások címén több témakörben, roma nemzetiségi civil szerveztek költségvetési támogatására, roma nemzetiségi kulturális kezdeményezések költségvetési támogatására, roma nemzetiségi pedagógus képzések és nyelvi környezetben megvalósítandó nemzetiségi, népismereti művészeti hagyományőrző táborok megvalósítására.
Sándor Endre Géza beszámolt Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat 2018 őszén megvalósított programjairól, amelyek sikeresek voltak. Kiemelte, a halloween-i tökfaragást, melyen 75 gyermek vett részt. Mint mondta, nemcsak tökfaragás várt a résztvevőkre, hanem kaptak télifagyit is. November 7-én Márton-napi játszóházra hívták a gyerekeket, ahol pedig Márton-napi lámpást készítettek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-13 14:21:31

Vasárnap Pápa Város Napja


ajánlott cikk főképe

2019-05-03 13:36:44

Országos kifosztássorozatot derítettek fel a pápai nyomozók


ajánlott cikk főképe

2019-07-30 08:28:34

Lezárták a Juhar-Bocsor-Nagysallói utcai kereszteződést


ajánlott cikk főképe

2019-07-19 18:04:23

Három járda


PÁPA időjárás