Elvitte az autót, majd fának hajtott vele


2018-11-26 13:22:47  | cikk:  | 


Elvitte az autót, majd fának hajtott vele főképe
A pápai rendőrök néhány órán belül előállították a kapitányságra a 20 éves helyi elkövetőt.

Az eljárás adatai szerint egy 20 éves pápai férfi 2018. november 24-ére virradóra egy pápai lakótelep parkolójából a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül a benne lévő indítókulccsal elindított egy ott tárolt személygépkocsit.

Haladása során Pápa belterületén az autóval egy fának ütközött, majd a járművet hátrahagyva távozott a helyszínről. A sértettet a rendőrök értesítették, hogy kocsijával balesetet okoztak.  A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították és néhány órán belül, 2018. november 24-én 8 órakor otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt, előállították a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi ellen a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-05 17:08:37

Gyalogoselütés szemtanúit keresi a rendőrség


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. november 18-án, 15 óra 30 perctől - a közlekedési balesetek áldozatainak emlékére szervezett kerékpártúra előtt - a pápai Perutz Stadion parkolójában várja a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A toborzó csoport munkatársai a határvadász...

2018-11-15 15:54:28

Határvadász toborzás Pápán


ajánlott cikk főképe

2018-09-17 11:10:05

Szétbontották a lopott robogót


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. szeptember 1-jén délután toborzással, közlekedési játékokkal, kerékpár regisztrációval és rendőrautóval várja az érdeklődőket Pápán, a volt Kilián lakótelepen.

A Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap keretében, az AEGON játszótéren 15 órától kialakított...

2018-08-28 11:11:33

Rendőrségi meghívó az AEGON játszótéri napra