Elvitte az autót, majd fának hajtott vele


2018-11-26 13:22:47  | cikk:  | 


Elvitte az autót, majd fának hajtott vele főképe
A pápai rendőrök néhány órán belül előállították a kapitányságra a 20 éves helyi elkövetőt.

Az eljárás adatai szerint egy 20 éves pápai férfi 2018. november 24-ére virradóra egy pápai lakótelep parkolójából a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül a benne lévő indítókulccsal elindított egy ott tárolt személygépkocsit.

Haladása során Pápa belterületén az autóval egy fának ütközött, majd a járművet hátrahagyva távozott a helyszínről. A sértettet a rendőrök értesítették, hogy kocsijával balesetet okoztak.  A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították és néhány órán belül, 2018. november 24-én 8 órakor otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt, előállították a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi ellen a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A karácsonyi készülődés időszakában egyre többen részesítik előnyben az internetes vásárlást. Annak érdekében, hogy ne érje jogsértés online vásárlás esetén, kérjük, fogadja meg a rendőrség alábbi tanácsait!

Az internetes vásárlásnak alapvetően két fajtája van: a webshopokban...

2018-12-13 14:11:14

Vásároljon online is biztonságosan!


ajánlott cikk főképe

2018-10-30 10:55:23

Tíz baleset az elmúlt héten


ajánlott cikk főképe

2018-11-26 13:22:47

Elvitte az autót, majd fának hajtott vele


Üzletszerűen elkövetett csalás miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai szerint egy 35 éves pápai lakos 2017. május 31-én és 2017. június 16-án egy helyi, majd 2017. június 19-én...

2019-01-15 15:51:37

Nem fizette a felvett kölcsönöket


PÁPA időjárás