Hozta a kötelezőt a Bakonyerdő Pápa


2018-11-26 14:05:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hozta a kötelezőt a Bakonyerdő Pápa főképe
Az Ács ellen elveszített rangadó után a sereghajtó Győrújbarát ellen folytatta az NB II-es kézilabda bajnokságot a Bakonyerdő Pápa együttese. A kötelező győzelem kategóriájába tartozó bajnokira Szakács Dániel és Füzi Attila nélkül készültek a pápaiak, előbbi sérülés, utóbbi munkahelyi elfoglaltság miatt nem állhatott Kapcsándi Zsolt rendelkezésére. Az első félidőben négygólos előnyt szereztek a vendéglátók, s bár a második játékrész első tíz percében egy kisebb pápai hullámvölgy miatt közelebb zárkóztak a vendégek, miután összekapta magát a Pápa, nem volt kérdés a két pont sorsa. Szezonbéli második sikerét 30-23 arányban nyerte meg a pápai alakulat, a lefújás után a hazai tréner az eredménnyel igen, a mutatott játékkal nem volt elégedett.
- Technikailag sok hibát vétettünk, viszont fontos volt, hogy a múlt heti pofon után kiegyenesedjünk. A küzdőszellemmel nem volt probléma, viszont játékban - főleg támadásban - elmaradtunk az általam remélttől, de összességében megérdemelt győzelmet arattunk - értékelt Kapcsándi edző.  

Az ifik négy góllal, 34-30-ra nyertek, folytatás december 2-án Veszprémben.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-09 15:23:26

Rekordot dönt az idei úszótábor


ajánlott cikk főképe

2018-08-24 09:01:57

NB III: Megyei rangadó következik az éllovas ellen


ajánlott cikk főképe

2018-11-04 16:27:36

Ellentétes félidők, magabiztos Perutz győzelem


ajánlott cikk főképe

2018-09-10 14:29:55

Kis Károly emlékversenyt rendeznek