Városi és körzeti asztalitenisz bajnokság


2018-11-27 13:52:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi és körzeti asztalitenisz bajnokság főképe
A Pápa és Környéke Asztaliteniszezői SE a bajnoki cím eldöntése valamint a város és körzete tanulóinak versenyzési lehetőség biztosítása céljából Szent István úti termében rendezte meg a városi és körzeti asztalitenisz diákolimpia küzdelmeit. Pápa és körzetének fiú és lány tanulói ragadtak ütőt a versenynapon, ahonnan a legjobbak a megyei porondon folytathatják a küzdelmeket.
- 30 nevezést regisztráltunk, a legnépesebb mezőny a fiúknál és a lányoknál is a III-IV. korcsoportban volt - tájékoztatott Hegyi József, versenytitkár. - Változatos volt a mezőny, voltak olyanok, akik eddig viszonylag keveset játszottak, és olyanok is, akik rendszeresen ping-pongoznak, közülük legtöbben az egyesület tagjai. A nagyobbaknál, főleg a fiúknál az 5-8. osztályosok között szoros és színvonalas mérkőzéseket láttam. Pápa mellett Tapolcafőről, Dákáról, Borsosgyőrről is érkeztek játékosok, akik a csoportmeccsek után kieséses rendszerben folytatták a versenyt. Bízom benne, hogy - ahogy tavaly - idén is lesz pápai továbbjutó a megyeiről az országos döntőre.

Részletes eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-03 10:37:58

Világbajnokságra készül a Pápai Légtánc Csoport


ajánlott cikk főképe

2019-02-22 13:53:27

Korpics Gábor befejezi


ajánlott cikk főképe

2019-02-25 18:52:36

50 percig bírta a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-02-24 17:53:01

Utolsó felkészülési meccsét játszotta a Perutz FC


PÁPA időjárás