Városi és körzeti asztalitenisz bajnokság


2018-11-27 13:52:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi és körzeti asztalitenisz bajnokság főképe
A Pápa és Környéke Asztaliteniszezői SE a bajnoki cím eldöntése valamint a város és körzete tanulóinak versenyzési lehetőség biztosítása céljából Szent István úti termében rendezte meg a városi és körzeti asztalitenisz diákolimpia küzdelmeit. Pápa és körzetének fiú és lány tanulói ragadtak ütőt a versenynapon, ahonnan a legjobbak a megyei porondon folytathatják a küzdelmeket.
- 30 nevezést regisztráltunk, a legnépesebb mezőny a fiúknál és a lányoknál is a III-IV. korcsoportban volt - tájékoztatott Hegyi József, versenytitkár. - Változatos volt a mezőny, voltak olyanok, akik eddig viszonylag keveset játszottak, és olyanok is, akik rendszeresen ping-pongoznak, közülük legtöbben az egyesület tagjai. A nagyobbaknál, főleg a fiúknál az 5-8. osztályosok között szoros és színvonalas mérkőzéseket láttam. Pápa mellett Tapolcafőről, Dákáról, Borsosgyőrről is érkeztek játékosok, akik a csoportmeccsek után kieséses rendszerben folytatták a versenyt. Bízom benne, hogy - ahogy tavaly - idén is lesz pápai továbbjutó a megyeiről az országos döntőre.

Részletes eredmények ITT!

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-06 21:10:22

Elkezdődtek az ovis judo edzések


ajánlott cikk főképe

2018-07-20 16:51:13

A Himalája az álmom - beszélgetés Mógor Péter hegymászóval


ajánlott cikk főképe

2018-11-09 11:18:45

A Veszprém legyőzésével zárták a szezont


ajánlott cikk főképe

2018-11-04 16:27:36

Ellentétes félidők, magabiztos Perutz győzelem