Városi és körzeti asztalitenisz bajnokság


2018-11-27 13:52:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi és körzeti asztalitenisz bajnokság főképe
A Pápa és Környéke Asztaliteniszezői SE a bajnoki cím eldöntése valamint a város és körzete tanulóinak versenyzési lehetőség biztosítása céljából Szent István úti termében rendezte meg a városi és körzeti asztalitenisz diákolimpia küzdelmeit. Pápa és körzetének fiú és lány tanulói ragadtak ütőt a versenynapon, ahonnan a legjobbak a megyei porondon folytathatják a küzdelmeket.
- 30 nevezést regisztráltunk, a legnépesebb mezőny a fiúknál és a lányoknál is a III-IV. korcsoportban volt - tájékoztatott Hegyi József, versenytitkár. - Változatos volt a mezőny, voltak olyanok, akik eddig viszonylag keveset játszottak, és olyanok is, akik rendszeresen ping-pongoznak, közülük legtöbben az egyesület tagjai. A nagyobbaknál, főleg a fiúknál az 5-8. osztályosok között szoros és színvonalas mérkőzéseket láttam. Pápa mellett Tapolcafőről, Dákáról, Borsosgyőrről is érkeztek játékosok, akik a csoportmeccsek után kieséses rendszerben folytatták a versenyt. Bízom benne, hogy - ahogy tavaly - idén is lesz pápai továbbjutó a megyeiről az országos döntőre.

Részletes eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-24 15:05:21

Egy dupla döntött


ajánlott cikk főképe

2018-11-06 18:26:48

Amatőr világbajnoki címet szerzett a pápai erőemelő


ajánlott cikk főképe

2019-02-18 16:08:47

Az Ajka nyerte a rangadót


ajánlott cikk főképe

2018-12-22 14:14:08

“Attól, hogy adsz, még gazdagabbá is válhatsz...”


PÁPA időjárás