Majdnem 24 órája folyamatosan dolgoznak a tűzoltók (frissítve!)


2010-05-26 19:26:44  | cikk: Tóth Tamara  | 


Tegnap este negyed 8 óta folyamatosan dolgoznak a tűzoltók Pápán és környékén. Ezekben a percekben is folyik a kárelhárítás, melyet a tegnap este fél óra alatt lezúduló 25-30 milliliter csapadékmennyiség okozott.

- Öt saját autó vesz részt a mentésben, valamint egy fecskendősautó Szombathelyről és egy Sárvárról jött segíteni a káresetek felszámolásában. Emellett a Városgondnokság és a Pápai Vízmű emberei is részt vesznek a munkákban. 70 bejelentés érkezett hozzánk nagyon rövid időn belül, amint elkezdődött a vihar. Elöntött pincékről, udvarokról, kidőlt fákról jöttek bejelentések, ezekből körülbelül 50 volt olyan tényleges káreset, ahol be kellett avatkoznunk- tudtuk meg Pápa Város Önkormányzatának Hivatásos Tűzoltóságának Tűzoltási és Tűzmegelőzési Osztályvezetőjétől, Csillag Istvántól.

A fecskendőautók folyamatosan szivattyúzzák a felgyülemkedett vizet a Mező utcában, a Böröllőn és a Dózsa György utcában valamin a Tókertben több helyen is. A szakember úgy véli, amennyiben nem esik az eső ma éjjel, a munkálatok holnap délelőtt befejeződhetnek.

21 óra után Németh Tamás tűzoltó parancsnok arról számolt be, hogy a hozzájuk beérkezett valamennyi kárbejelentés elhárításával végeztek - mondta el a papa-ma.hu számára Áldozó Tamás alpolgármester.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-11 22:34:43

Robotika kiállítás és bemutató


ajánlott cikk főképe

2019-10-05 13:32:28

Megjelent a Fidesz választási kiadványa


ajánlott cikk főképe

2019-10-15 22:17:21

Egyháztáji vásár a Gyurátz iskolában


ajánlott cikk főképe

2019-11-25 19:03:22

Megkezdődött a jubileumi hét a Petőfiben