Évzáró a Nátuskerti Óvoda Margaréta csoportjában


2010-05-26 23:37:16  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Évzáró a Nátuskerti Óvoda Margaréta csoportjában főképe
A napokban tartják városunk óvodáiban az évzáró és ballagási ünnepségeket. Szerda délután az évzárót követően a Nátuskerti Óvoda Margaréta csoportjába járó kicsiknek kezdődött meg a nyári szünet.
- Tegnap a Harangvirág, ma pedig a Margaréta csoport ovisainak tartjuk az évzáróját. A Margaréta vegyes csoport, melybe 27-en járnak, s ebből 6 nagycsoportosunk van. Óvodánkból az idén 31-en ballagnak - mondta Szekér Lászlóné óvodavezető.
Először egy libás játékot láthattak a szülők és a hozzátartozók, melyben énekeltek, verset mondtak és táncoltak a gyerekek, majd a nagycsoportosok búcsúztak az óvónéniktől és a kis-, illetve középsőcsoportosoktól.
A színes műsort követően a leendő iskolások néhány szál virággal köszöntötték az óvodapedagógusokat.
Csütörtök délután a Tulipán, pénteken pedig a Búzavirág csoport évzáró ünnepségével folytatódik a program.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet