Máltai élelmiszer adomány


2018-11-30 20:20:49  | cikk: pi-pa  | fotó: Polgár Tibor  | 


Máltai élelmiszer adomány főképe
Nagymennyiségű tartós élelmiszert és ruhaneműt adott át ma délelőtt Béb Község Önkormányzatának, illetve a Marcal-völgye Adorjánháza Egyesületnek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja.
A karitatív szervezet évek óta jó kapcsolatot ápol a most megajándékozott településekkel, rendszeresen juttatnak el adományokat az ott élő rászorulóknak. A mai napon összesen mintegy 100 liter étolajat, 200 kilogramm rizst, 60 kilogramm kristálycukrot, négy banános ládányi száraztésztát, négy gyűjtő gyümölcsös zabkását, közel 30 doboz bébi tejpép port és több doboznyi használt ruhaneműt adtak át a települések képviselőinek, akik továbbítják azt a látókörükben lévő rászoruló családokhoz.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportjára az elkövetkező időszakban számos fontos feladat vár. Holnap délelőtt Eötvös utcai Ifjúsági Centrumukban Ádventi családi délelőttre várnak mindenkit, majd jövő szombaton ismét családi programot rendeznek a Zsinagóga melletti helyiségükben. December 13-án - országos akció keretei közt - kezdődik az egyik áruházlánc két pápai üzletében az Adni öröm elnevezésű akció, melynek során hat napon át tartós élelmiszert gyűjtenek a szeretetszolgálat önkéntesei. Az akció során összegyűlt adományból a tervek szerint a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete rászoruló tagjainak, illetve a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI diákjainak állítanak össze csomagokat.

Képek:


Címkék: málta
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet PÁPA időjárás