Az internetes zaklatásról a petőfiseknek


2018-11-30 22:52:49  | cikk: Babos Petra  | 


Az internetes zaklatásról a petőfiseknek főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ évről évre megszervezi decemberben az AIDS világnapjához kötődően az egészségmegőrző napot. Ezt minden évben a város más és más középfokú oktatási intézményében tartják. Ennek a programnak az első állomása a Pápai Petőfi Sándor Gimnázium volt, ahol az egyik kilencedikes osztály a győri Rév Színház Massza című komplex színházi nevelési előadását tekinthette meg.
Illés Viktória művelődésszervező elmondta, a Rév Színházi és Nevelési Társulat produkciója újdonságot jelent a bullying témájával foglalkozó művek sorában, mert a problémát nem csak az áldozat perspektívájából vizsgálja, mi több, képes elbizonytalanítani a nézőt abban a tekintetben, ki minősül végső soron áldozatnak ebben a bántalmazás problémáját körbejáró történetben.
A kibermegfélemlítés sajnos hazánkban is egyre elterjedtebb, hiszen az online arctalanság, anonim lét olyan bátorságot ad a fiatalok kezébe, ami ennek a fajta zaklatásnak táptalajt adhat. A szervezők úgy gondolták, ezért ezt a témát választják a diákságnak, hogy ne féljenek segítséget kérni, ha őket valaki zaklatja.
Az egészségmegőrző program soron következő programja december 18-án lesz, amikor a közgázosok az elsősegélynyújtást sajátíthatják el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-07 20:07:47

Komplex angol nyelvi verseny a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2019-06-01 23:12:31

Az Igal lakótelepiek napja


ajánlott cikk főképe

2019-03-17 09:25:55

Bálint János koncertje az Ótemplomban


ajánlott cikk főképe

2019-06-12 11:15:30

Megnyílt a Korvin utca


PÁPA időjárás