Tovább menetel a Kilián DSE


2018-12-02 18:58:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább menetel a Kilián DSE főképe
Az Ajka ellen aratott bravúros, idegenbeli siker után a Kilián DSE Úrkúttal találkozott a megyei első osztályú női kézilabda bajnokság utolsó őszi fordulójában. Koncz Sándor csapata a nyitófordulóban elszenvedett vereség után mind az öt bajnokiján győztesen vonult öltözőbe, a cél az Úrkút ellen a jó széria folytatása volt. Elsősorban jó védekezésének köszönhetően közel tízgólos előnyben mehetett pihenőre 30 perc játék után a hazai gárda, fölényük a második félidőben sem csökkent. A hazaiak edzője a mérkőzés folyamán mindenkinek játéklehetőséget biztosított, így az összes játékos kivehette a részét a 29-22-es sikerből.
Koncz Sándor: Örülök a magabiztos győzelemnek, annak pedig még jobban, hogy mindenki pályára került. Volt olyan játékos is, aki ezen a találkozón szerezte élete első felnőtt gólját. Gratulálok a lányoknak az őszi teljesítményükért, bízom benne, hogy két hét múlva az előrehozott tavaszi fordulóban folytatjuk jó sorozatunkat.

Kilián DSE - Úrkút 29-22 (16-7)

Pápai gólszerzők:
Györkös Hanna 11
Pődör Patrícia 7
Nagy Zsófia 4
Bolla Enikő 3
Takács Zóra 2
Marton Anna, Radics Nikolett 1-1

A bajnokság december 16-án Balatonszemes ellen folytatódik hazai pályán.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-06 21:10:22

Elkezdődtek az ovis judo edzések


ajánlott cikk főképe

2018-11-30 17:40:15

Judo: Három pápai érem az országos bajnokságon


ajánlott cikk főképe

2018-10-16 11:57:13

Tovább várat magára a Bakonyerdő első sikere


ajánlott cikk főképe

2018-12-10 17:58:37

Perutz FC: Ketten már biztosan távoznak