Tovább menetel a Kilián DSE


2018-12-02 18:58:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább menetel a Kilián DSE főképe
Az Ajka ellen aratott bravúros, idegenbeli siker után a Kilián DSE Úrkúttal találkozott a megyei első osztályú női kézilabda bajnokság utolsó őszi fordulójában. Koncz Sándor csapata a nyitófordulóban elszenvedett vereség után mind az öt bajnokiján győztesen vonult öltözőbe, a cél az Úrkút ellen a jó széria folytatása volt. Elsősorban jó védekezésének köszönhetően közel tízgólos előnyben mehetett pihenőre 30 perc játék után a hazai gárda, fölényük a második félidőben sem csökkent. A hazaiak edzője a mérkőzés folyamán mindenkinek játéklehetőséget biztosított, így az összes játékos kivehette a részét a 29-22-es sikerből.
Koncz Sándor: Örülök a magabiztos győzelemnek, annak pedig még jobban, hogy mindenki pályára került. Volt olyan játékos is, aki ezen a találkozón szerezte élete első felnőtt gólját. Gratulálok a lányoknak az őszi teljesítményükért, bízom benne, hogy két hét múlva az előrehozott tavaszi fordulóban folytatjuk jó sorozatunkat.

Kilián DSE - Úrkút 29-22 (16-7)

Pápai gólszerzők:
Györkös Hanna 11
Pődör Patrícia 7
Nagy Zsófia 4
Bolla Enikő 3
Takács Zóra 2
Marton Anna, Radics Nikolett 1-1

A bajnokság december 16-án Balatonszemes ellen folytatódik hazai pályán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-24 12:19:03

Hangya Kézinyár


ajánlott cikk főképe

2019-05-19 20:27:11

Perutz FC: Érthetetlen rövidzárlat


ajánlott cikk főképe

2019-05-16 14:21:38

11 pont a kosarasok előnye


ajánlott cikk főképe

2019-06-24 18:26:26

PELC juniális


PÁPA időjárás