Iskolás lesz az óvodásból


2010-05-27 12:05:46  | cikk: Tóth Tamara  | 


Tegnap tartotta évzáróját a Fáy András Lakótelepi Óvoda a Tarczy Lajos Általános Iskola aulájában. 25 kisgyermek megy szeptemberben iskolába, 10 apróság a nálunk állomásozó SAC 17-es programban részt vevő katonák gyermekei. A több mint negyven perces műsorban a gyerekek kedvenc meséit, játékait, mondókáit láthatták a szülők magyarul és angolul is, a külföldi gyermekekre való tekintettel-tudtuk meg Morvai Marianna óvodavezetőtől. Az évzáró műsort követően a legkisebbek, a bölcsődések is elbúcsúztak egy verssel a nagycsoportosoktól, majd a szülők is megköszönték az óvónők sokévi munkáját, egy videót állítottak össze a gyermekek óvodai életéből.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-01 22:45:45

Mit csinál a könyvtáros, ha nem olvas?


ajánlott cikk főképe

2019-10-27 23:49:31

Elfogytak a szavak, a zene szólt hozzánk


ajánlott cikk főképe

2019-10-07 22:17:33

Választási gyűlést tartott az ellenzéki Hatpárti Választási Együttműködés


ajánlott cikk főképe

2019-11-06 17:22:14

Három chalet-val bővült a kemping