A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán


2018-12-03 14:29:36  | cikk:  | 


A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán főképe
A pápai rendőrök két középiskola tanulóit látogatták meg.

A Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola érettségi előtt álló diákjainak 2018. november 29-én, míg a Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnázium tanulóinak 2018. november 30-án tartott tájékoztatást a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa a rendőri hivatásról. A fiatalok felvilágosítást kaptak a lehetséges képzésekről, a felvételi követelményekről és az ahhoz kapcsolódó személyi feltételekről. Emellett a tanulók rövid betekintést nyertek a rendőrök napi feladataiba és a különböző szakterületek tevékenységébe. Az előadások kitértek az őr-járőrtárs képzésre is, valamint a diákok megtekintettek egy kisfilmet a rendészeti szakgimnáziumok mindennapjairól.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-17 11:10:05

Szétbontották a lopott robogót


ajánlott cikk főképe

2018-12-05 17:08:37

Gyalogoselütés szemtanúit keresi a rendőrség


ajánlott cikk főképe

2018-11-22 15:25:48

Idős embereket loptak meg Pápán


A pápai rendőrök őrizetbe vették azt a 27 éves ukrán férfit, aki kabátot akart lopni egy üzletből.

A nyomozás adatai alapján egy Pápán élő 27 éves ukrán férfi 2018. november 19-én kora délután bement az egyik helyi ruhaüzletbe, ahol két férfi kabátot vitt magával a próbafülkébe....

2018-11-21 08:58:41

Kabátot akart lopni


PÁPA időjárás