A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán


2018-12-03 14:29:36  | cikk:  | 


A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán főképe
A pápai rendőrök két középiskola tanulóit látogatták meg.

A Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola érettségi előtt álló diákjainak 2018. november 29-én, míg a Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnázium tanulóinak 2018. november 30-án tartott tájékoztatást a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa a rendőri hivatásról. A fiatalok felvilágosítást kaptak a lehetséges képzésekről, a felvételi követelményekről és az ahhoz kapcsolódó személyi feltételekről. Emellett a tanulók rövid betekintést nyertek a rendőrök napi feladataiba és a különböző szakterületek tevékenységébe. Az előadások kitértek az őr-járőrtárs képzésre is, valamint a diákok megtekintettek egy kisfilmet a rendészeti szakgimnáziumok mindennapjairól.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A határvadász toborzás keretében 2018. október 25-én 8 óra 30 perctől 9 óra 30 percig a Pápa, Szabó Ervin utca 54. szám alatti körzet megbízotti irodában várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

A rendőrség munkatára a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről,...

2018-10-24 14:18:04

Toborzás a Szabó Ervin utcai körzeti megbízotti irodában


ajánlott cikk főképe

2018-08-28 15:08:37

Négy baleset az elmúlt héten


A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékot hirdet a „Látni és látszani 2018 - egymásért” országos közlekedésbiztonsági kampány keretében.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű tulajdonos vagy gépjárművezető vehet részt, aki az akció ideje alatt...

2018-11-13 10:22:18

Ellenőriztesse gépkocsiját és látását ingyen, majd nyerjen!


ajánlott cikk főképe

2018-10-10 15:58:20

Elütötte a kerékpárost