A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán


2018-12-03 14:29:36  | cikk:  | 


A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán főképe
A pápai rendőrök két középiskola tanulóit látogatták meg.

A Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola érettségi előtt álló diákjainak 2018. november 29-én, míg a Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnázium tanulóinak 2018. november 30-án tartott tájékoztatást a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa a rendőri hivatásról. A fiatalok felvilágosítást kaptak a lehetséges képzésekről, a felvételi követelményekről és az ahhoz kapcsolódó személyi feltételekről. Emellett a tanulók rövid betekintést nyertek a rendőrök napi feladataiba és a különböző szakterületek tevékenységébe. Az előadások kitértek az őr-járőrtárs képzésre is, valamint a diákok megtekintettek egy kisfilmet a rendészeti szakgimnáziumok mindennapjairól.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-29 09:37:50

Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben


Vezetői engedélye sem volt az ittasan közlekedő sofőrnek. A pápai rendőrök előállították.

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és járőrtársa 2019. március 20-án délután Pápa egyik utcájában igazoltatott egy személygépkocsival közlekedő 31 éves papi lakost.  Az intézkedés...

2019-03-25 09:22:55

Ittasan és engedély nélkül vezetett


ajánlott cikk főképe

2019-07-03 09:19:07

Rendőrök a falunapon


ajánlott cikk főképe

2019-05-23 14:17:14

Figyelem! Rendkívüli felvételi eljárás!


PÁPA időjárás