Jótékonysági Mikulás futás


2018-12-03 16:52:50  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Cardiomax SE  | 


Jótékonysági Mikulás futás főképe
Második alkalommal szervezett jótékonysági futóversenyt a Cardiomax SE, a pápai egyesület családias hangulatú rendezvénye idén is jótékony célt szolgált.

Kicsik és nagyok, fiatalok és idősek - több mint 100-an - izgatottan gyülekeztek vasárnap délután a Fő téren, ahol a hideggel dacoló mezőnyt a támogató önkormányzat nevében Unger Tamás köszöntötte. Az alpolgármester beszédében felhívta a figyelmet arra, hogy télen is, különösen az ünnepek alatt fontos a mozgás, majd gratulált a szervezőknek, hogy a futás, az egészséges életmód fontosságát jótékony keretek között népszerűsítik.

Szabó György Vilmos, a Cardiomax Egyesület elnöke úgy fogalmazott, a Vakok és Gyengénlátók Pápai Kistérségi Csoportja célul tűzte ki, hogy segítse a rászoruló embertársak életét programok és foglalkozások szervezésével, amit szerettek volna a felajánlásokkal támogatni.

- Mindegyikőnk életében akadnak nehéz időszakok, amikor valóban próbára tesz bennünket a sors, ám élnek közöttünk sokan, akiknek a gond, a betegség mindennapi kísérő. Úgy gondoltuk, lehetőségeinkhez mérten szeretnénk támogatni a csoport munkáját, szeretnénk megköszönni Pápa város Önkormányzatának az anyagi és erkölcsi támogatást, amit a verseny során nyújtottak számunka - tette hozzá Szabó György Vilmos.

A csoport képviseletében Németh Kálmánné vette át az eredményhirdetést követően az összegyűlt 52.000 forintot, ami mint mondta, nagyon sokat jelent számukra, hiszen a csoportot támogatásokból tartják fenn.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-30 12:31:54

Egyesített kézilabda: Tarolt a Balla DSE


ajánlott cikk főképe

2018-10-01 17:12:07

Kispályás foci: A Valkon Sector és a Concordia vezet


ajánlott cikk főképe

2018-10-31 12:35:11

Ismét 24 órás focitornát rendeznek


ajánlott cikk főképe

2018-09-26 18:35:52

Átszelték a megyét a futók