Jótékonysági Mikulás futás


2018-12-03 16:52:50  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Cardiomax SE  | 


Jótékonysági Mikulás futás főképe
Második alkalommal szervezett jótékonysági futóversenyt a Cardiomax SE, a pápai egyesület családias hangulatú rendezvénye idén is jótékony célt szolgált.

Kicsik és nagyok, fiatalok és idősek - több mint 100-an - izgatottan gyülekeztek vasárnap délután a Fő téren, ahol a hideggel dacoló mezőnyt a támogató önkormányzat nevében Unger Tamás köszöntötte. Az alpolgármester beszédében felhívta a figyelmet arra, hogy télen is, különösen az ünnepek alatt fontos a mozgás, majd gratulált a szervezőknek, hogy a futás, az egészséges életmód fontosságát jótékony keretek között népszerűsítik.

Szabó György Vilmos, a Cardiomax Egyesület elnöke úgy fogalmazott, a Vakok és Gyengénlátók Pápai Kistérségi Csoportja célul tűzte ki, hogy segítse a rászoruló embertársak életét programok és foglalkozások szervezésével, amit szerettek volna a felajánlásokkal támogatni.

- Mindegyikőnk életében akadnak nehéz időszakok, amikor valóban próbára tesz bennünket a sors, ám élnek közöttünk sokan, akiknek a gond, a betegség mindennapi kísérő. Úgy gondoltuk, lehetőségeinkhez mérten szeretnénk támogatni a csoport munkáját, szeretnénk megköszönni Pápa város Önkormányzatának az anyagi és erkölcsi támogatást, amit a verseny során nyújtottak számunka - tette hozzá Szabó György Vilmos.

A csoport képviseletében Németh Kálmánné vette át az eredményhirdetést követően az összegyűlt 52.000 forintot, ami mint mondta, nagyon sokat jelent számukra, hiszen a csoportot támogatásokból tartják fenn.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-16 14:21:38

11 pont a kosarasok előnye


ajánlott cikk főképe

2019-05-12 19:57:06

Pápán biztosította be ezüstérmét az Érd


ajánlott cikk főképe

2019-05-08 15:56:31

Az ötödik helyért harcol a kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 17:26:02

Mentősök horgászversenye


PÁPA időjárás