Értékes könyvjutalomban részesült a Tarczy


2018-12-03 19:20:57  | cikk: Babos Petra  | 


Értékes könyvjutalomban részesült a Tarczy főképe
A debreceni Graph-Art Kiadó idén 20 éves, ennek alkalmából meghirdetett egy nyereményjátékot azon iskolákban, ahol olvassák a Tappancs és Tudorka magazinokat.
Holczer Gábor területi képviselő elmondta, minden hónapban kisorsolnak egy iskolát szeptembertől augusztusig, s 100.000 Ft értékű könyvcsomagban részesítik a szerencsés intézményt.
-Októberben a Pápai Tarczy Lajos Általános Iskola nyert, amely könyveket decemberben szállítottunk ki nekik. A könyvek történelmi és ismeret-terjesztőek, amelyeket a gyerekek év közbeni és év végi jutalmazására és könyvtárfejlesztésre használhatnak az iskolák - mondta Holczer Gábor, akitől megtudtuk, ezúttal 55 darab könyvet hozott Pápára.
Vida Tímea kapcsolattartó fejlesztő pedagógustól megtudtuk, nagy öröm az iskola számára, hogy könyvjutalomban részesültek egy pályázatnak köszönhetően, amely nagy érték az intézmény számára.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-03 19:08:15

Átlagos esetszámmal dolgoztak az ünnepek idején a tűzoltók


ajánlott cikk főképe

2019-01-07 22:23:29

Zenészek bulija


ajánlott cikk főképe

2018-12-13 06:57:36

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusról a KÉSZ-ben


ajánlott cikk főképe

2018-09-23 13:02:04

Őszies Vajda Lakótelepi Nap