Gasztronómiai bemutató és adventi forgatag az Erkelben


2018-12-04 09:33:32  | cikk: Babos Petra  | 


Gasztronómiai bemutató és adventi forgatag az Erkelben főképe
A Magyar vagyok projekt záróeseményét tartották ma délután az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában. A program gasztronómiai bemutatóval, vagyis magyaros ételek kóstolójával zárult, melyen volt minden jó, mi szem-szájnak ingere. A QSI iskola diákjai és tanárai megkóstolhatták a sajtos-tejfölös lángost, a cicegét, a sült kolbászt párolt káposztával, a szaloncukrot, a palacsintát, a különböző ízű réteseket és a kalácsokat.
Heizer Zoltánné igazgató elmondta, ismét tartalmas projektet tudhatnak maguk mögött, minden rendezvényük nagy sikert aratott, amelyeken testvériskolájuk, a QSI is részt vett. Tavaly is népszerű volt a gasztronómia bemutató, s idén is jól érezte magát mindenki.
A jó hangulatú gasztronómiai bemutató után egy iskolai adventi forgatagba csöppenhettek a résztvevők. Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy adventi vásári forgatagra várják a szülőket és gyerekeket az intézmény aulájában. A standoknál sokféle portékát kínáltak az érdeklődők számára, mint például kis mécsestartót, ajtó- és ablakdíszt, de karácsonyfadísz, adventi koszorú, grincsfa és egyéb kedves ajándék is megtalálható volt a szülők, a pedagógusok és gyerekek jóvoltából. Nagy sikert aratott idén is a süteménykóstoló, amelyre az édességeket a lelkes szülők és nagyszülők készítették.
Aki elfáradt a vásárolgatásban, az gyertyafénynél, egy pohár forró teát kortyolgatva beszélgethetett, hangolódhatott a közelgő ünnepre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-01 17:28:55

Kölyökfitness a Nátuskerti ovi tehetségeinek


ajánlott cikk főképe

2018-11-27 23:24:04

12 óra Jókai


ajánlott cikk főképe

2019-04-08 17:22:32

Pápán is gyűjtik a támogatói aláírásokat


ajánlott cikk főképe

2019-01-23 22:43:11

Táncház középiskolásoknak


PÁPA időjárás