Hepp Kupa: A Honvéddal találkozik a Pápa


2018-12-04 12:56:19  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: hunbasket.hu  | 


Hepp Kupa: A Honvéddal találkozik a Pápa főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Concordia Motax KC Pápa együttese fantasztikus teljesítményt nyújtva legyőzte és kiejtette a Hepp Kupából a jóval esélyesebbnek tartott Oroszlány együttesét. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége megtartotta a negyeddöntők sorsolását, a legjobb nyolc közé Vajda József csapata mellett a Ceglédi KE, a Nyíregyháza Blue Sharks, a Veszprém, a Budafok, a BKG-Príma SE, a Bajai Bácska valamint a Budapesti Honvéd jutott. A sorsoláson eldőlt, hogy a pápaiak a piros csoportban hatodik helyen álló Honvéddal mérik össze tudásukat. A mérkőzéseket várhatóan a január 12-13-ai hétvégén játsszák le a csapatok.

A negyeddöntők párosításai:
HOYA-Pannon Egyetemi Veszprém - Budafok
Ceglédi KE - Nyíregyháza Blue Sharks
Bajai Bácska FKE - BKG-Príma SE
Budapesti Honvéd SE - Concordia Motax KC Pápa

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-05 10:08:00

Elhunyt a Pápai ELC korábbi játékosa


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot