Vízilabda: Sok volt a hiányzó


2018-12-04 13:29:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vízilabda: Sok volt a hiányzó főképe
Pápai játéknappal folytatódott a Dunántúli Vízilabda Liga ifjúsági pontvadászata. Az ?A? csoport harmadik fordulójában a Várkertfürdő medencéjében hét mérkőzést rendeztek, ezek közül két alkalommal a pápaiaknak szoríthattunk. Cseh László tanítványai előbb a Dunaújvárossal majd az Ajkával csaptak össze. Sajnos hazai részről többen is betegséggel és sérüléssel küzdöttek, a rövid kispad pedig mindkét végeredményen érzékelhető volt. Elsőként a Dunaújvárossal mérte össze erejét a PSE, mindössze egy cserével az első két negyedben nem tudott betalálni a hazai gárda, a második félidőben Csikós Máté vezérletével sikerült szépíteni, a győzelem kiharcolására azonban már nem volt idő. Két mérkőzésnyi pihenő után következett az Ajka elleni meccs, mely hasonlóan alakult az elsőhöz, 7-1-es félidő után a harmadik negyedben egészen két gólig sikerült felzárkózni, sajnos a fordításra már nem maradt energiája a vendéglátóknak.
- Mindkét mérkőzés eredményére rányomta a bélyegét a rövid kispad, sérülések, betegségek tizedelték a csapatunkat - tudtuk meg Cseh Lászlótól, a fiatalok edzőjétől. - Tíz játékos állt csak sajnos a rendelkezésemre, ebből is az egyik 2006-os születésű volt. A védelem alapembere, Kovács Bendegúz lázas beteg volt a forduló napján, Megyeri Magor sérüléssel küzdött, Fekete Mátéról pedig nem tudtunk semmit. Próbáltunk a posztokon cserélni, változó sikerrel, bízom benne, hogy a következő fordulóban már teljes lesz a keret és tudjuk növelni győzelmeink számát.

PSE - Dunaújváros 5-12 (Pápai gólszerzők: Bencze Ádám 1, Csákvári Tibor 3, Megyeri Hunor 1)

Ajka - PSE 11-6 (Pápai gólszerzők: Bencze Ádám 3, Csákvári Tibor 2, Csikós Máté 1)

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-02 18:58:19

Tovább menetel a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2018-09-07 10:17:56

Jól szerepel a Pápai Vasas SE tenisz csapata


ajánlott cikk főképe

2018-09-17 15:28:25

Szünet után dőlt el a meccs


ajánlott cikk főképe

2018-12-17 17:03:31

Győzelemmel zárta az évet a Kilián DSE