Vízilabda: Sok volt a hiányzó


2018-12-04 13:29:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vízilabda: Sok volt a hiányzó főképe
Pápai játéknappal folytatódott a Dunántúli Vízilabda Liga ifjúsági pontvadászata. Az ?A? csoport harmadik fordulójában a Várkertfürdő medencéjében hét mérkőzést rendeztek, ezek közül két alkalommal a pápaiaknak szoríthattunk. Cseh László tanítványai előbb a Dunaújvárossal majd az Ajkával csaptak össze. Sajnos hazai részről többen is betegséggel és sérüléssel küzdöttek, a rövid kispad pedig mindkét végeredményen érzékelhető volt. Elsőként a Dunaújvárossal mérte össze erejét a PSE, mindössze egy cserével az első két negyedben nem tudott betalálni a hazai gárda, a második félidőben Csikós Máté vezérletével sikerült szépíteni, a győzelem kiharcolására azonban már nem volt idő. Két mérkőzésnyi pihenő után következett az Ajka elleni meccs, mely hasonlóan alakult az elsőhöz, 7-1-es félidő után a harmadik negyedben egészen két gólig sikerült felzárkózni, sajnos a fordításra már nem maradt energiája a vendéglátóknak.
- Mindkét mérkőzés eredményére rányomta a bélyegét a rövid kispad, sérülések, betegségek tizedelték a csapatunkat - tudtuk meg Cseh Lászlótól, a fiatalok edzőjétől. - Tíz játékos állt csak sajnos a rendelkezésemre, ebből is az egyik 2006-os születésű volt. A védelem alapembere, Kovács Bendegúz lázas beteg volt a forduló napján, Megyeri Magor sérüléssel küzdött, Fekete Mátéról pedig nem tudtunk semmit. Próbáltunk a posztokon cserélni, változó sikerrel, bízom benne, hogy a következő fordulóban már teljes lesz a keret és tudjuk növelni győzelmeink számát.

PSE - Dunaújváros 5-12 (Pápai gólszerzők: Bencze Ádám 1, Csákvári Tibor 3, Megyeri Hunor 1)

Ajka - PSE 11-6 (Pápai gólszerzők: Bencze Ádám 3, Csákvári Tibor 2, Csikós Máté 1)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-31 09:28:10

Parketten az utánpótlás


ajánlott cikk főképe

2019-02-24 17:53:01

Utolsó felkészülési meccsét játszotta a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 17:26:02

Mentősök horgászversenye


ajánlott cikk főképe

2019-05-01 11:04:56

Elsikkasztotta a sportolók pénzét a PSE volt elnöke


PÁPA időjárás