A tervek szerint a hétvégén nyit a jégpálya


2018-12-04 16:49:25  | cikk: Babos Petra  | 


A tervek szerint a hétvégén nyit a jégpálya főképe
A múlt hét elején kezdték meg a szakemberek az Esterházy-kastély udvarában a jégpálya kialakítását. A kiszolgáló helyiségeket felállították, a jégpályát felépítették. Jelenleg az ATS cég képviselői a kompresszoron dolgoznak, amelynek a jeget kell lefagyasztania.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, a tervek szerint a jégpálya a hétvégén megnyitja kapuit a téli sport szerelmesei előtt.
-A korcsolyák már sorakoznak a kastélyban, s várják azokat, akiknek még nincs sajátja, s itt fognak bérelni - tudtuk meg Boros Katalintól, aki hozzátette, péntekre esőt ígérnek a meteorológusok, de reméli, ezúttal tévednek. Ha mégsem, akkor is bízik abban, hogy a nyitást nem fogja befolyásolni, azonban arra kért mindenkit, kövesse a Pápai jégpálya Facebook oldalát, ott minden információt megtalálhatnak majd - tette hozzá.
A 800 négyzetméteres jégpályán a bérbeadó osztrák cég tájékoztatása szerint + 8 Celsius fokig képes a rendszer jeget készíteni és +15 fokig garantálják a jégminőséget.
A koripálya hétfőtől péntekig 16-20 óra között várja a korcsolya szerelmeseit, hétvégén pedig 11-15 és 16-20 óra között lesz nyitva.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-17 12:02:29

Energetikai korszerűsítés a kórházban 1,6 milliárdból


ajánlott cikk főképe

2019-07-20 22:57:05

Játszótéravató, főzőverseny, szórakoztató programok a Felsővárosi Napon


ajánlott cikk főképe

2019-05-18 07:39:39

70 éves a JMSZK Kamarazenekara


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 13:48:13

Értékes bébiétel adományt osztottak a Teuton Lovagrend adományából


PÁPA időjárás