A tervek szerint a hétvégén nyit a jégpálya


2018-12-04 16:49:25  | cikk: Babos Petra  | 


A tervek szerint a hétvégén nyit a jégpálya főképe
A múlt hét elején kezdték meg a szakemberek az Esterházy-kastély udvarában a jégpálya kialakítását. A kiszolgáló helyiségeket felállították, a jégpályát felépítették. Jelenleg az ATS cég képviselői a kompresszoron dolgoznak, amelynek a jeget kell lefagyasztania.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, a tervek szerint a jégpálya a hétvégén megnyitja kapuit a téli sport szerelmesei előtt.
-A korcsolyák már sorakoznak a kastélyban, s várják azokat, akiknek még nincs sajátja, s itt fognak bérelni - tudtuk meg Boros Katalintól, aki hozzátette, péntekre esőt ígérnek a meteorológusok, de reméli, ezúttal tévednek. Ha mégsem, akkor is bízik abban, hogy a nyitást nem fogja befolyásolni, azonban arra kért mindenkit, kövesse a Pápai jégpálya Facebook oldalát, ott minden információt megtalálhatnak majd - tette hozzá.
A 800 négyzetméteres jégpályán a bérbeadó osztrák cég tájékoztatása szerint + 8 Celsius fokig képes a rendszer jeget készíteni és +15 fokig garantálják a jégminőséget.
A koripálya hétfőtől péntekig 16-20 óra között várja a korcsolya szerelmeseit, hétvégén pedig 11-15 és 16-20 óra között lesz nyitva.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-05 21:26:53

Pályaorientációs nap a Petőfiben


ajánlott cikk főképe

2019-01-17 21:42:05

A piacról és a közlekedésfejlesztési projektről szólt a Projekt-party


ajánlott cikk főképe

2019-02-07 14:06:51

Újabb nagy mennyiségű adomány a Teuton Lovagrendtől


ajánlott cikk főképe

2019-01-31 08:59:37

Az egészségtudatos táplálkozással ismerkedtek a pápai diákok


PÁPA időjárás