Ugodon búcsúzott a kupaküzdelmektől a Lombard II


2010-05-27 17:51:34  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: ugodse.hu  | 


Ugodon búcsúzott a kupaküzdelmektől a Lombard II főképe
Az NB III-as bajnokság kilencedik helyén álló Lombard II a Magyar Kupa harmadik fordulójában a megyei első osztályban vitézkedő Ugod SE-hez látogatott, ahol 1-1-es döntetlent ért el. A kupaszabályok értelmében remi esetén az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább, így Nagy Mihály fiainak az ugodi kirándulás jelentette a végállomást. A pápaiak természetesen a továbbjutás reményében érkeztek Ugodra, de mint Nagy Mihály elmondta, csapatának elsősorban a bajnokságban kell jól szerepelnie.
- A második félidőben lényegesen jobban játszottunk, mint az elsőben, erőfölényben is voltunk, sokat támadtunk, ziccereink, helyzeteink voltak, bár ugyanez elmondható az ellenfélről is. Ha a helyzeteinket berúgjuk megnyerjük a meccset, ám ez nem sikerült, mindenesetre ez a kupameccs jó felkészülés volt a hétvégi, Büki TK elleni bajnokinkra. Véleményem szerint a játékvezetés nem tudott felnőni a mérkőzés színvonalához, amilyen harcmodort az ugodi csapat hazai pályán bemutatott, azt csak ennél a játékvezetőnél lehetett megtenni. Függetlenül ettől az ugodiak nagyon jól harcoltak, azt hiszem ezt egy kicsit túlzásba is vitték a pályán, de mint mondtam a játékvezető ebben komoly partner volt. Ennek ellenére gratulálok nekik, megérdemelték a döntetlent, mert helyzeteik voltak, összességében reális ez az eredmény. A mérkőzésen több fiatal ifista is lehetőséget kapott, mert azt kellett néznem, hogy hétvégén az NB III-ban kikre számíthatok, mivel nagyon elfogytunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-22 16:18:04

Kiütközött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 15:00:01

Gyermek vízilabda: Négyből négy


ajánlott cikk főképe

2019-11-14 13:57:21

Tovább várat magára a Kilián DSE első sikere


ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat