Játékos feladatok a pályaorientációs vetélkedőn az Acsádyban


2018-12-06 15:00:40  | cikk: Babos Petra  | 


Játékos feladatok a pályaorientációs vetélkedőn az Acsádyban főképe
A Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Iskolája a 8. osztályos diákok számára negyedik alkalommal szervezte meg a pályaválasztási vetélkedőt a Szakképzés Európai Hete programsorozathoz kötődően. A versenyen hét, négy-négy fős csapat mérte össze ügyességét.
Nagy Zsolt gyakorlatioktatás-vezető elmondta, a verseny elsődleges célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek az intézménnyel, megtekintsék a tanműhelyeiket, ahol az egyes szakmákat ki is próbálhatják egy-egy feladat erejéig. Az iskola a vetélkedőre több állomásból álló feladatsort állított össze, a tanulóknak egy térkép alapján kellett megtalálniuk az iskola területén a különböző helyszíneket, és ott feladatokat megoldaniuk. A játékos feladványok között volt guminyomás mérés, kerékcsavar ellenőrzés, áramkör összeállítás, fűszerfelismerés, pohár megismerés, fejlámpa üzembe helyezése, famegmunkálás, szerszámfelismerés, a csontváz részeinek felismerése, mérés és színkeverés. A diákoknak a jutalmat a Mikulás adta át a program támogatóinak jóvoltából.
A versenyen a harmadik helyezett a Szent István Római Katolikus Általános Iskola, a második az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola csapata lett, a képzeletbeli dobogó legfelső fokára a Weöres Sándor Általános Iskola csapata állhatott fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-11 16:24:20

A három gyilkos


ajánlott cikk főképe

2019-08-08 15:12:54

Készül a piaccsarnok betonaljzata


ajánlott cikk főképe

2019-05-15 17:53:00

Népdaléneklési versennyel kezdődött az Allegro Napok


ajánlott cikk főképe

2019-07-13 21:49:54

Egyiptom kincsei


PÁPA időjárás