Hangya Mikulás


2018-12-06 16:49:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hangya Mikulás főképe
A Bakonyerdő Pápa kézilabda csapata első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal játékos sorversennyel egybekötve Mikulás napi ünnepséget tartott a gyerekek számára a Sportcsarnokban.

Négy óvoda 80 apró kézilabdázója illetve a kisiskolás korosztály két csoportja több mint húsz fővel vett részt a jó hangulatú eseményen, melyen a mozgás, az ajándékozás, a közös éneklés, no meg persze a Mikulás látogatása sem maradhatott el. A játéknap végén a legügyesebb csoportokat és kézilabdázókat külön is díjazták.
- Melyik gyermek ne szeretné a Mikulást? Ennek apropóján gondoltuk, hogy megversenyeztetjük az óvodák különböző csoportjait azzal a céllal, hogy játékos körülmények között mindenki lemérhesse, hol is tart a fejlődésben, mondhatni szakmai indíttatásból jött a „Hangyás Mikulás” ötlete - mondta Kapcsándi Zsolt szervező. - A cél az volt, hogy megmozgassuk a gyerekeket és összekössük a sportot a Hangyakézi Mikulás köszöntésével. Úgy gondolom, céljainkat siker koronázta, hiszen sok ovikézis és szülő jött el, ünnepekhez közeledve a sport, az öröm és a mozgás jegyében közösen tölthettünk el egy délutánt. A sorverseny összeállítása során igyekeztünk az egyéni képességekre és a csapatmunkára is kellő figyelmet fordítani, volt ügyességi akadálypálya, labdakoordinációs- és logikai játékok. Az idei pozitív visszajelzések alapján bizakodó vagyok a folytatást illetően, a tapasztalatokat leszűrtük, biztos vagyok benne, hogy jövőre még jobban sikerül majd az ünnepségünk.

A sorverseny összesített csapatversenyében a harmadik helyen a Krampusz csoport végzett (Református Óvoda), második a Katolikus Óvoda Mézeskalács csapata lett, a győztes pedig szintén a Katolikus Óvodából a Hóember csoport lett. Egyéiben a dobogó harmadik fokára Szalai Lóránt, a másodikra Mészáros Zombor állhatott fel, míg az egyéni győztes Licsauer Barnabás lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-16 15:20:38

Két döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-04-08 18:35:43

Pápán tett nagy lépést a bajnoki cím felé a KK Ajka


ajánlott cikk főképe

2019-03-16 11:53:37

Megyei rangadó következik


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 16:59:22

40 millió forint sporttámogatásra


PÁPA időjárás