A Katalák csapata nyerte a 24 órás focitornát


2018-12-09 20:30:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Katalák csapata nyerte a 24 órás focitornát főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a sportolási lehetőség biztosítása céljából a labdarúgást kedvelő csapatoknak, baráti közösségeknek harmadik alkalommal rendezte meg a Városi Sportcsarnokban 24 órás labdarúgó tornáját. A bajnokság december 8-án, szombaton 18 órakor kezdődött, a döntőt vasárnap este hat órától rendezték. A tornára 24 csapat jelentkezett, melyeket négy csoportba osztottak, innen az első két helyezett jutott tovább a legjobb nyolc közé. Az elődöntőből elsőként a St. Andreas legyőzésével a Katalák együttese jutott a fináléba, ellenfele a Korona FC-t két vállra fektető Grund FC volt. A döntőben bár a Grund FC szerzett vezetést, a Katalák csapata nem sokkal később egyenlített, és mivel a fennmaradó időben több találat nem esett, következhettek a büntetőrúgások, a maratoni hetesrúgásoknál végül a pápai és szombathelyi játékosok alkotta Katalák gárdája szerezte meg az első helyet.
- Nem titkoltan a torna megnyeréséért érkeztünk a kupára, örülök, hogy a baráti társaságból verbuválódott csapat végül el is hódította a győztesnek járó trófeát - mesélte Horváth Ádám, a tornagyőztes csapat vezetője. - A csoportmérkőzések során három győzelemmel és egy vereséggel a második helyen zártunk, majd a negyeddöntőben és az elődöntőben is egy góllal nyertünk, előbb a Spartacus, majd a St. Andreas ellen. A döntő igazi ki-ki meccset hozott, a csoportban már találkoztunk a Grund FC-vel, akkor 2-0-ra nyertünk, most jóval nehezebb dolgunk volt. Jövőre szeretnénk visszatérni, és megvédeni a címünket.

A torna legjobb kapusának Márkus Bencét választották, a legjobb játékos különdíját Szalai Csaba vihette haza, míg a gólkirály Komjáthy Kristóf lett.

A torna végeredménye:
1. Katalák
2. Grund FC
3. St. Andreas
4. Korona FC

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-11 15:11:53

Nehéz helyzetben a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-06-26 15:37:21

Hat edzőmeccs a felkészülési programban


ajánlott cikk főképe

2019-05-05 20:08:11

Szigeti bravúrjai is kellettek az egy ponthoz


ajánlott cikk főképe

2019-05-31 19:25:09

Júniustól új szabályok a labdarúgásban


PÁPA időjárás