Véget ért a serdülő bajnokság


2018-12-11 15:38:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véget ért a serdülő bajnokság főképe
Győzelmi lehetőséget szalasztott el az Alba Regia ellen a Bakonyerdő Pápa serdülő csapata, mely így vereséggel zárta a bajnokságot.

Bakonyerdő Pápa - Alba Regia KSE 28-32 (14-16)

A harmadosztályú serdülő kézilabda pontvadászatban a dobogóra hajtó székesfehérváriak vendégeskedtek a Sportcsarnokban. A mezőny hátsó régiójába tartozó pápaiak a tisztes helytállást tűzték ki célul, ennek ellenére az első félidőt követően csak két góllal vezettek a vendégek. A második játékrészben is jól tartotta magát a Pápa, egészen egy gólig sikerült felzárkózni, ám a döntő pillanatokban megremegett a mieink keze, így az Alba behúzta a mérkőzést.

Sipőcz Milán: Nyerhettünk volna, sajnos a kevés rutin miatt még nem tudjuk kihasználni az ellenfél hibáit. Az első félidő második felében látott gyors indulásokat, sok futást, keresztmozgást hiányoltam a szünet után, biztos vagyok benne, hogy ahogy a rutinunk nő, úgy ezek a ki-ki meccsek a mi javunkra fognak eldőlni.

Pápai gólszerzők:
Nagy Olivér 11
Horváth Alex 6
Tima Ádám 5
Békefi Dániel, Meiszterics Gergő 2-2
Szabó Bertold, Mesterházy Levente 1-1


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-09 16:46:22

IV. Zsoodance Fest


ajánlott cikk főképe

2019-04-09 19:12:53

Perutz FC: Rozmán László távozott, Lengyel Ferenc az új vezetőedző


ajánlott cikk főképe

2019-02-12 13:37:44

Közgyűlést tartott a PAC


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 17:42:20

Csepelre utazik a Perutz FC


PÁPA időjárás