Véget ért a serdülő bajnokság


2018-12-11 15:38:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véget ért a serdülő bajnokság főképe
Győzelmi lehetőséget szalasztott el az Alba Regia ellen a Bakonyerdő Pápa serdülő csapata, mely így vereséggel zárta a bajnokságot.

Bakonyerdő Pápa - Alba Regia KSE 28-32 (14-16)

A harmadosztályú serdülő kézilabda pontvadászatban a dobogóra hajtó székesfehérváriak vendégeskedtek a Sportcsarnokban. A mezőny hátsó régiójába tartozó pápaiak a tisztes helytállást tűzték ki célul, ennek ellenére az első félidőt követően csak két góllal vezettek a vendégek. A második játékrészben is jól tartotta magát a Pápa, egészen egy gólig sikerült felzárkózni, ám a döntő pillanatokban megremegett a mieink keze, így az Alba behúzta a mérkőzést.

Sipőcz Milán: Nyerhettünk volna, sajnos a kevés rutin miatt még nem tudjuk kihasználni az ellenfél hibáit. Az első félidő második felében látott gyors indulásokat, sok futást, keresztmozgást hiányoltam a szünet után, biztos vagyok benne, hogy ahogy a rutinunk nő, úgy ezek a ki-ki meccsek a mi javunkra fognak eldőlni.

Pápai gólszerzők:
Nagy Olivér 11
Horváth Alex 6
Tima Ádám 5
Békefi Dániel, Meiszterics Gergő 2-2
Szabó Bertold, Mesterházy Levente 1-1


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-11 15:38:49

Véget ért a serdülő bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-02-20 11:19:03

Április 1-jén indul a kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-03-03 20:18:27

Döntetlennel kezdett a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-03-05 13:35:47

Hat egyéni csúcs a téli dobó ob-n


PÁPA időjárás