Évzáró a HEMO-ban


2010-05-27 22:11:30  | cikk: Tóth Tamara  | 


38 nagycsoportos óvodás búcsúzott  el a Huszár Lakótelepi Óvodától ma délután a Helyőrségi Tiszti Klubban megrendezett évzáró ünnepségen. Egy erdei séta köré épült fel az ünnepi műsor, amilyen nevű csoportok vannak az óvodában, azokról az állatokról tartottak kisebb előadásokat a gyerekek. Idén öt csoport gyermekhada megy iskolába szeptembertől: a Mackó, a Tapsifüles, a Csigabiga, a Pillangó és a Katicabogár. A mai ünnepséget megelőzte a múlt héten egy nyílt nap keretében megrendezett évzáró, amikor a társaiktól búcsúztak el az óvodában a nagycsoportosok. Az óvodában öt évvesztes gyermek tölt el még egy évet a következő nagycsoportosokkal.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet