Ajándékkészítő játszóház a Kópé-Várban


2018-12-16 15:49:09  | cikk: Babos Petra  | 


Ajándékkészítő játszóház a Kópé-Várban főképe
Mi kerül a fa alá? címmel szervezett kézműves játszóházat a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ advent harmadik vasárnapján a Kópé-Várban. A program nagy népszerűségnek örvendett, a gyerekek és szüleik örömmel készítettek apró ajándékokat, dekorációkat otthonuk csinosítására.
Müller Orsolya művelődésszervező hírportálunk kérdésére elmondta, a rendezvény a Gyertyafényes advent egyik programeleme volt. A jó hangulatú, meghitt játszóháznak a Kópé-Vár adott otthont, népszerűsítve a helyszínt. A kézműves asztaloknál csuhé és szalma angyalkát, igényes karácsonyfadíszeket és gyöngyből, havas fát lehetett készíteni.
A JMSZK az idei évben még egy játszóházat szervez, december 30-án szilveszterhez kötődően. Ekkor az ügyes kezű gyerekek vidám hűtőmágnest és ajtódíszt készíthetnek, szintén a Kópé-Várban 15 órától.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-26 15:46:08

Megújul egy járdaszakasz a Szent István úton


ajánlott cikk főképe

2018-12-14 12:55:51

Átadták a mosolydobozokat


ajánlott cikk főképe

2018-09-06 18:01:49

Új járdát kapnak a Hatodik utcaiak


ajánlott cikk főképe

2018-08-29 21:48:19

Az improvizáció és a perspektívák