Anyukák és apukák a pályán


2018-12-16 16:16:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Anyukák és apukák a pályán főképe
Az apukák vetélkedését a PELC III. nyerte, míg az első alkalommal megrendezett Anyuka kupán az U14-U15 csapata végzett az első helyen a Pápai Egyesített Labdarúgó Club vasárnapi tornáin, ahol a felnőttek után a gyerekeké volt a főszerep.

Immár ötödik éve hagyomány, hogy a klub az ünnepekhez közeledve jó hangulatú teremtornát szervez az egyesületnél futballozó fiatalok hozzátartozóinak és edzőinek. Az V. Apuka Kupán idén kilenc csapat lépett pályára. A csoportmeccsek után a legjobb három közé a PELC III., az U8-as apukák valamint az U16-ot képviselő együttes került. Ahogy a csoportban, úgy a legjobb három között sem tudták megállítani a PELC III. együttesét, mely veretlenül szerezte meg az első helyet.

- Elsősorban a játék öröméért és a jó hangulatért neveztünk, az pedig külön öröm, hogy meg is tudtuk nyerni a kupát - értékelte a sikert Lengyel Ferenc szakmai igazgató, a győztes csapat vezetője. - Kicsit előnyben voltunk, hiszen év közben nagypályán is együtt játszunk, illetve egy héten egyszer kispályán is összejövünk mozogni, ez az összeszokottság látszott is. Tauber Attila nagyon jól védett, elől pedig Pető Dániel volt az első számú gólfelelős, de a többiek is sokat hozzátettek ahhoz, hogy veretlenül zárjuk a napot.

Délután aztán idén először az anyukák is megmutathatták, mire képesek, következett ugyanis az Anyuka Kupa, négy csapattal. A ?A? csoportban az U14-U15 korosztályt képviselő hölgyek és lányok előbb az U8-as Anyucikat győzték le, majd a döntőben a Nyárád-PELC csapatát is két vállra fektették, első alkalommal elhódítva az Anyuka Kupa vándorserlegét.

Az apukák és anyukák mérkőzései után az utánpótlás játékosokat szólították a küzdőtérre, következett ugyanis az ünnepváró ajándékozás, ahol az U7-es korosztálytól egészen az U19-es korcsoportig bezárólag a fiú és lány labdarúgók átvehették az egyesület ajándékát. Az ünnepélyes eredményhirdetésen Grőber Attila, a klub elnöke a közösség összetartó erejéről, az együvé tartozás fontosságáról, az egymás iránti tiszteletről beszélt.

- A nézőtéren közel 200-an szurkoltak a kilenc férfi és négy női csapatnak, az ünnepváró ajándékozás keretében pedig 130 labdarúgónknak adhattuk át a jól megérdemelt ajándékot, azt gondolom, ha egy egyesület advent harmadik vasárnapján ennyi embert meg tud mozgatni, akkor valódi közösségről beszélhetünk - fogalmazott Grőber Attila. 

A szervezők a csapatok díjazása után az egyéni jutalmakat is átadták, a hölgyek mezőnyében a gólkirály Polhammerné Frend Adrienn lett, a legjobb játékosnak Nagy Juditot választották, a legjobb kapus különdíját Varga Erika vihette haza. A férfiaknál a legjobb játékos Németh Gábor, a legjobb kapus Pajak Ádám, míg a gólkirály Polhammer Sándor lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 17:42:36

Válogatott dartsos nyert Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor