Mesejáték a biztonságos közlekedésért


2018-12-17 13:56:23  | cikk:  | 


Mesejáték a biztonságos közlekedésért főképe
A pápai rendőrök közlekedési szabályokkal tarkított mesejátékkal lepték meg a nemesszalóki kisdiákokat.

A Pápai Rendőrkapitányság - a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi és Koordinációs Munkacsoportja támogatásával - 2018. december 15-én a helyi kultúrházban egy baleset-megelőzési témájú mese előadással ajándékozta meg a Nemesszalóki Általános Iskola alsó tagozatos diákjait és a térségben élő roma nemzetiségű gyermekeket. A pápai Dé-Mol színtársulat Zanzafix születésnapja című mesejátéka számos olyan közlekedési szabályt érintett, amelyet egy kisdiáknak ismerni kell a biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedés érdekében. Az előadás alatt a gyermekek átismételhették az úttesten történő biztonságos átkelés szabályait, megismerkedhettek a kerékpár kötelező tartozékaival, a láthatósági mellény szerepével, továbbá szóba kerültek a vasúti átjárón történő átkelés szabályai, valamint a biztonsági öv és a gyermekülés használatának fontossága is.

Az előadás végeztével minden gyermek egy fényvisszaverő kulcstartót kapott ajándékba a rendőröktől.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Elzárás letöltése miatt körözött a Veszprémi Törvényszék egy 22 éves pápai férfit, a rendőrök elfogták.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2019. május 31-én 11 óra 2 perckor Pápán, a Vaszari úton igazoltattak egy 22 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították,...

2019-06-03 13:36:40

Elzárás miatt körözték


ajánlott cikk főképe

2019-03-21 13:53:19

Évértékelő állománygyűlés Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-02-07 13:14:50

Négy baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten


ajánlott cikk főképe

2019-03-07 11:01:10

Házhoz mentünk


PÁPA időjárás