Az együttműködést értékelték


2018-12-18 13:48:43  | cikk:  | 


Az együttműködést értékelték főképe
A Pápai Rendőrkapitányság évértékelő értekezletre hívta össze a területén tevékenykedő egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetek és a térség polgárőrségeinek képviselőit.

A Pápai Rendőrkapitányság nagytermében 2018. december 17-én délután Szappan Csaba rendőr alezredes kapitányságvezető köszöntette a megjelenteket, majd Fülöp Tamás rendőr őrnagy, a körzeti megbízotti alosztály vezetője számolt be az egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetekkel való együttműködés 2018. évi tapasztalatairól. Beszélt a pápai közterület-felügyelettel közös járőrözésekről, a mezőőrökkel, halőrökkel, erdészekkel és hivatásos vadászokkal való közös szolgálatokról, továbbá kiemelte a polgárőrök rendőrséget támogató munkáját is. Ezt követően Zábrák Károly, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őre adott betekintést a természetvédelmi őrszolgálat alapvető feladataiba. Az évértékelő rendezvényt hozzászólásával tisztelte meg Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke, aki utalt a kamara és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság évek óta tartó szoros munkakapcsolatára, valamint elmondta, hogy az együttműködés egyik kiemelt területe az orvvadászat elleni küzdelem, amely csak a rendőrség és az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek közös munkájával hozhat eredményt.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A rendőrség várja az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési helyekre, ahol az egész Európát érintő kampányhoz kapcsolódva 2019. április 3-tól egy napig mérik a Magyarország útjain közlekedők sebességét.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez...

2019-03-21 09:31:52

Ajánljon Ön is helyszínt a 2019-es Speedmarathonhoz!


Elzárás letöltése miatt körözött a Veszprémi Törvényszék egy 22 éves pápai férfit, a rendőrök elfogták.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2019. május 31-én 11 óra 2 perckor Pápán, a Vaszari úton igazoltattak egy 22 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították,...

2019-06-03 13:36:40

Elzárás miatt körözték


ajánlott cikk főképe

2019-02-04 10:41:14

Több lakásba is betört, a rendőrök elfogták


Több százezer forintot sikkasztott munkahelyéről egy 28 éves pápai nő, a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

Az egyik pápai üzlet üzemeltetője 2019. február 10-én értesítette a rendőrséget arról, hogy az általa foglalkoztatott egyik eladó esetében sikkasztás gyanúja merült fel....

2019-02-13 14:53:40

Rendszeresen lopta a pénzt a kasszából


PÁPA időjárás