Az együttműködést értékelték


2018-12-18 13:48:43  | cikk:  | 


Az együttműködést értékelték főképe
A Pápai Rendőrkapitányság évértékelő értekezletre hívta össze a területén tevékenykedő egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetek és a térség polgárőrségeinek képviselőit.

A Pápai Rendőrkapitányság nagytermében 2018. december 17-én délután Szappan Csaba rendőr alezredes kapitányságvezető köszöntette a megjelenteket, majd Fülöp Tamás rendőr őrnagy, a körzeti megbízotti alosztály vezetője számolt be az egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetekkel való együttműködés 2018. évi tapasztalatairól. Beszélt a pápai közterület-felügyelettel közös járőrözésekről, a mezőőrökkel, halőrökkel, erdészekkel és hivatásos vadászokkal való közös szolgálatokról, továbbá kiemelte a polgárőrök rendőrséget támogató munkáját is. Ezt követően Zábrák Károly, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őre adott betekintést a természetvédelmi őrszolgálat alapvető feladataiba. Az évértékelő rendezvényt hozzászólásával tisztelte meg Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke, aki utalt a kamara és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság évek óta tartó szoros munkakapcsolatára, valamint elmondta, hogy az együttműködés egyik kiemelt területe az orvvadászat elleni küzdelem, amely csak a rendőrség és az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek közös munkájával hozhat eredményt.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-20 09:17:37

Biztonságban az ünnepek előtt


ajánlott cikk főképe

2018-10-08 11:21:46

Középpontban a szépkorúak biztonsága


Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves pápai nő ellen.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2018. augusztus 23-án, hogy aznap délután Pápa belvárosában egy ismeretlen nő megszólította, majd minden előzmény nélkül bántalmazni kezdte. Az adatgyűjtés eredményeként...

2018-09-05 14:50:33

Bántalmazott egy járókelőt, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2018-10-18 16:19:53

Fontos, hogy jól lásson és jól látszódjon!