Az együttműködést értékelték


2018-12-18 13:48:43  | cikk:  | 


Az együttműködést értékelték főképe
A Pápai Rendőrkapitányság évértékelő értekezletre hívta össze a területén tevékenykedő egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetek és a térség polgárőrségeinek képviselőit.

A Pápai Rendőrkapitányság nagytermében 2018. december 17-én délután Szappan Csaba rendőr alezredes kapitányságvezető köszöntette a megjelenteket, majd Fülöp Tamás rendőr őrnagy, a körzeti megbízotti alosztály vezetője számolt be az egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetekkel való együttműködés 2018. évi tapasztalatairól. Beszélt a pápai közterület-felügyelettel közös járőrözésekről, a mezőőrökkel, halőrökkel, erdészekkel és hivatásos vadászokkal való közös szolgálatokról, továbbá kiemelte a polgárőrök rendőrséget támogató munkáját is. Ezt követően Zábrák Károly, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őre adott betekintést a természetvédelmi őrszolgálat alapvető feladataiba. Az évértékelő rendezvényt hozzászólásával tisztelte meg Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke, aki utalt a kamara és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság évek óta tartó szoros munkakapcsolatára, valamint elmondta, hogy az együttműködés egyik kiemelt területe az orvvadászat elleni küzdelem, amely csak a rendőrség és az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek közös munkájával hozhat eredményt.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-03 14:29:36

A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-01-14 07:54:30

Megrongálta a sorompót


A Pápai Rendőrkapitányság pályaválasztási és toborzó nyílt napot tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek.

A nyílt nap lehetőséget nyújt

-a rendőrség működésének,
-a különböző szolgálati ágaknak,
-a határvadászok feladatainak,...

2019-01-23 19:36:49

Meghívó pályaválasztási és toborzó nyílt napra


ajánlott cikk főképe

2019-01-21 14:54:55

Őrizetben a dohányboltban késsel fenyegető nő


PÁPA időjárás