Karácsonyi ünnepség a nyugdíjasok tiszteletére


2018-12-18 20:49:32  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi ünnepség a nyugdíjasok tiszteletére főképe
A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete ma délután tartotta a már hagyományosnak mondható karácsonyi összejövetelét. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházterme szinte zsúfolásig megtelt a nyugdíjasokkal. Az eseményen részt vett még dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, Áldozó Tamás polgármester, Unger Tamás alpolgármester és Demeter Ferenc, a Veszprém Megyei Nyugdíjas Egyesület elnöke.
Az ünnepségen Baán Éva, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, aki mint mondta, a nyugdíjas karácsony az egyik leglátogatottabb programjuk.
-Igyekszünk minden évben méltóan megünnepelni a karácsonyt. Minden alkalommal híve vagyok a generációk találkozásának, ezért évről évre a gyerekek adnak szívhez szóló műsort nekünk. Idén az erkelesek leptek meg bennünket, valamint a nyugdíjas énekkarunk énekelt karácsonyi dalokat. Az egyesület idén sem feledkezett meg tagjairól, hiszen mindenki vásárlási utalványban részesült - mondta Baán Éva.
A meghívott vendégeknek mézeskalács szíveket nyújtottak át az egyesület nevében.
Elsőként Áldozó Tamás polgármester szólt a megjelentekhez. Mint mondta, nagyon jó, hogy a városnak egy ilyen kiváló nyugdíjas közössége van, amely szervezetten képes megmozdulni és képviselni az érdekeiket. A pápai nyugdíjas egyesület összetartó és tudnak egymásra figyelni. Végül mindenkinek szép, békés karácsonyt és boldog új évet kívánt, s azt, hogy találja meg mindenki azt a békét, meghittséget, szeretet a következő napokban, amire vágyik, s érezzék jól magukat a szeretteik körében.
Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő köszöntőjében elmondta, mindig nagy örömmel jön el a nyugdíjasok rendezvényeire.
-Néhány nap múlva elérkezik a szenteste. Ezekben a hetekben felgyorsulnak az események, több karácsonyváró rendezvény van, néha már kicsit fárasztóak is ezek. Ám van valami, ami különösen lényeges ezekben a napokban, s ez a nyugalom, a szeretet, ami ilyenkor még hatványozottabban van jelen. Fontos, hogy ilyenkor senki ne maradjon egyedül, hiszen a szeretet ekkor még fontosabb - tette hozzá, majd boldog karácsonyt kívánt mindenkinek.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-09 15:04:09

Helyére került a vadászrepülő


ajánlott cikk főképe

2018-12-06 20:50:56

Tedd maradandóvá... - Kiss László Zsigmond kiállítása


ajánlott cikk főképe

2018-12-04 16:49:25

A tervek szerint a hétvégén nyit a jégpálya


ajánlott cikk főképe

2018-11-02 17:22:44

"De mi nem a meghátrálás emberei vagyunk..."


PÁPA időjárás