Adomány az ellátottaknak és a gyerekeknek


2018-12-19 23:20:58  | cikk: ha  | 


Adomány az ellátottaknak és a gyerekeknek főképe

Hagyományosan a Szent István Római Katolikus Általános Iskola aulája a helyszíne a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pápai Támogató Szolgálata karácsonyi ünnepségének. Idén a szolgálat rendszeres ellátottait és a katolikus iskola ötven diákját ajándékozták meg. A megjelenteket Pintér-Papp Eszter, a támogató szolgálat vezetője köszöntötte, majd az iskola felső tagozatos diákjai adtak verses-zenés-dalos műsort.

Megyesi Ferenc atya mondott köszöntőt

Megyesi Ferenc atya, a szolgálat lelki vezetője köszöntőjében kifejtette, hogy a karácsony igazi üzenete a csendes csoda, az, hogy jó szívvel tudjunk odafordulni embertársainkhoz, s jó szívvel, csendesen tudjunk segíteni. Az ünnepi gondolatokat követően a szolgálat munkatársai adták át az ajándékokat. Sok adomány érkezett, az Adni öröm! gyűjtőakció keretében az egyik áruházlánc üzleteiben fogadták hat napon át a pápai máltaisok a felajánlásokat, így sok tartós élelmiszer jutott a táskákba. A gyerekek emellett kaptak meglepetést is: az országos cipősdoboz-kampány keretében Pápára is jutott az ajándékokból.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-04 13:38:06

Új járda épül a Szent István út egy szakaszán


ajánlott cikk főképe

2020-02-07 12:18:25

Yanfeng Kft., Hirtenberger Bt., Pápai Hús Kft. - a város legnagyobb adófizetői


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 17:17:15

Ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére Tapolcafőn


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 14:28:28

A gyümölcsfák metszéséről