Biztonságban az ünnepek előtt


2018-12-20 09:17:37  | cikk:  | 


Biztonságban az ünnepek előtt főképe
A pápai rendőrök prevenciós kiadványokkal hívták fel a figyelmet az adventi időszakban előforduló vagyon elleni bűncselekmények megelőzésére.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 18-án délelőtt a helyi termelői piacon, másnap pedig közösségi szolgálatos diákok közreműködésével az egyik helyi áruház parkolójában szólították meg a vásárlókat. A rendőrök felhívták a figyelmet arra, hogy a  vásárlások alkalmával a mobiltelefont, a lakáskulcsot, az autó indítókulcsát és a pénztárcát ruházatuk belső zsebében tartsák. A gépkocsival érkezőket arra kérték, hogy az autó utasterében ne hagyjanak értéket és a jármű ajtajait arra az időre is zárják be, amíg a csomagtartóba pakolják a megvásárolt árucikkeket.

A szóbeli tanácsok mellett a rendőrök és a diákok prevenciós tanácsokat tartalmazó kiadványokat is átadtak a vásárlóknak, valamint megszólították az áruháznál levő bankautomatához érkezőket is. Felhívták a figyelmüket arra, hogy ne tartsák bankkártyájuk PIN kódját a kártya közelében és pénzfelvételkor ügyeljenek rá, lehetőség szerint ne álljon mögöttük közel senki.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai járőrök 2019. július 12-én az esti órákban Pápa belterületén, majd pár órával később Nemesgörzsöny utcáin tartottak álló ellenőrzést.

A megállított járművezetőkkel szemben a rendőrök minden esetben alkoholszondás ellenőrzést tartottak, mely három esetben pozitív eredménnyel...

2019-07-16 11:46:32

A pápai rendőrök három ittas sofőrt is elfogtak a hétvégén


ajánlott cikk főképe

2019-07-09 08:49:17

Közlekedés biztonság az óvodában


ajánlott cikk főképe

2019-06-21 15:15:21

Fejszével verte szét a padot


A pápai nyomozók egy 28 éves külsővati nőt hallgattak ki gyanúsítottként

A rendőrséget 2019. június 1-jén értesítette egy 28 éves külsővati nő arról, hogy néhány nappal korábban az udvarában található melléképületből valaki ellopta az ott elrejtett több mint két millió forintját...

2019-06-06 11:53:40

Valótlan bejelentést tett a rendőrségen


PÁPA időjárás