Biztonságban az ünnepek előtt


2018-12-20 09:17:37  | cikk:  | 


Biztonságban az ünnepek előtt főképe
A pápai rendőrök prevenciós kiadványokkal hívták fel a figyelmet az adventi időszakban előforduló vagyon elleni bűncselekmények megelőzésére.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 18-án délelőtt a helyi termelői piacon, másnap pedig közösségi szolgálatos diákok közreműködésével az egyik helyi áruház parkolójában szólították meg a vásárlókat. A rendőrök felhívták a figyelmet arra, hogy a  vásárlások alkalmával a mobiltelefont, a lakáskulcsot, az autó indítókulcsát és a pénztárcát ruházatuk belső zsebében tartsák. A gépkocsival érkezőket arra kérték, hogy az autó utasterében ne hagyjanak értéket és a jármű ajtajait arra az időre is zárják be, amíg a csomagtartóba pakolják a megvásárolt árucikkeket.

A szóbeli tanácsok mellett a rendőrök és a diákok prevenciós tanácsokat tartalmazó kiadványokat is átadtak a vásárlóknak, valamint megszólították az áruháznál levő bankautomatához érkezőket is. Felhívták a figyelmüket arra, hogy ne tartsák bankkártyájuk PIN kódját a kártya közelében és pénzfelvételkor ügyeljenek rá, lehetőség szerint ne álljon mögöttük közel senki.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-13 13:45:22

Betört a pecsenyesütőbe, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2019-02-07 13:14:50

Négy baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten


ajánlott cikk főképe

2019-02-11 09:46:20

Óvatosan a világhálón


Hamis név megadásával akarta félrevezetni a rendőröket egy körözés alatt álló szombathelyi férfi.  

A járőrök 2019. február 20-án 20 óra 20 perckor Pápa belterületén igazoltattak egy férfit. A rendőrök kérésére az igazoltatott személy semmilyen fényképes igazolványt nem tudott...

2019-02-21 11:08:42

Hamis adatokat adott meg és elzárás miatt körözték


PÁPA időjárás