Sonyák extrája is kevés volt


2018-12-22 14:00:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sonyák extrája is kevés volt főképe
Három és fél negyed keresztül győzelemre állt az Óbudai Kaszások ellen a Concordia Motax KC Pápa, sajnos a betegségektől és sérülésektől sújtott hazai alakulat a hajrát már nem bírta.

A hetedik pozícióból várta a harmadik helyezett elleni feldobást a hazai csapat, melynél Murai sérült bokával is vállalta a játékot, kéztörése után Grebenár azonban továbbra is csak a padot koptatta. A borús előjelek ellenére jól alakult az első félidő, hiszen főleg Sonyák Béla extra teljesítményének és persze a jó védekezésnek köszönhetően nyolc ponttal, 46-38-ra vezettek a pápaiak a szünetben. A biztos előnyt a harmadik negyedben nemcsak tartotta a Pápa, hanem növelni is tudta, Sonyák középtávolijával a 22. percben 55-40 állt a táblán, és az utolsó felvonás előtt is tíz ponton tartotta a Kaszásokat a hazai gárda. Az utolsó tíz percben azonban bekövetkezett a nem várt fordulat, a 37.percben előbb Takács kiegyenlített, majd egy sikeres közelivel az előnyt is megszerezte csapatának, melyet mint később kiderült, ki sem engedtek a kezükből az óbudaiak. A hazaiak becsülettel küzdöttek, ám már nem volt erő a kezekben a fordításhoz, sajnos Cook gyenge napot fogott ki, a tőle megszokott hasznos játék és fontos pontok nagyon hiányoztak.

Concordia Motax KC Pápa - Óbudai Kaszások 75-84 (20-18, 26-20, 18-15, 11-31)

Vajda József: Amíg hat hadra fogható játékosom van, nem lehet csodálkozni, hogy ilyen eredmény születik. Amit lehetett, a csapat megtett.

Concordia Motax KC Pápa: Murai 13, Sonyák 37/6, Keller 6, Cook 4/3, Horváth 7/6, cserék: Márton 5/3, Présing 3/3, Kocsis.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 14:53:35

1500 táncos, 400 produkció


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 14:44:33

A második félidőben fordított a Győr


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 12:45:21

Torna: Országos döntőbe jutottak a pápaiak