Jótékonysági tornát rendez a Koko-Gym


2018-12-29 13:39:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jótékonysági tornát rendez a Koko-Gym főképe
Pápa város önkormányzatának támogatásával a Koko-Gym KSE január 5-én 15 órától a gyermekosztály javára jótékonysági tornát rendez az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola tornatermében. A mozogni vágyók a helyszínen kihelyezett becsületkasszánál felajánlásaikkal a Pápai Gróf Esterházy Kórház Jövőjéért Alapítványt támogathatják. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők váltócipőt és polifoamot hozzanak magukkal. A Fit Life jótékonysági tornán fellép a Zsoodance TSE, a zenét Dj. Dugó szolgáltatja.

További információ Korpics Gábor szervezőtől a 06-70/322-5443-as telefonszámon kérhető.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-11 11:40:55

Vízparti közönségtalálkozó


ajánlott cikk főképe

2019-04-25 18:32:04

Országos Haditorna Verseny: Ötödik helyet szereztek a petőfisek


ajánlott cikk főképe

2019-05-01 11:04:56

Elsikkasztotta a sportolók pénzét a PSE volt elnöke


ajánlott cikk főképe

2019-05-04 11:15:34

Három alapembere nélkül készül a Perutz


PÁPA időjárás