Pápai születésű kislány lett Veszprém megye első babája 2019-ben


2019-01-01 17:21:35  | cikk: Babos Petra  | 


Pápai születésű kislány lett Veszprém megye első babája 2019-ben főképe
Több tíz év után ismét Pápán született meg Veszprém megye első újévi babája. 2019. január 1-jén, 1 óra 00 perckor jött világra Nusser Sára, az év első pápai kisbabája.
A gyönyörű kislány 3200 grammal és 53 centiméterrel, természetes úton született a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelőben, dr. Homonay Viktória, szülész-nőgyógyász segítségével.
Nusser-Jákli Kitti, a kislány anyukája kérdésünkre elmondta, elsőszülött kislányuk a terhesség 40. hetében jött világra, a szülésen „hősiesen helytállt” a pici édesapja is.
Nusser Sára

A fiatal anyuka elárulta, a névválasztás kapcsán fontosnak tartotta az egész család, hogy egyszerű, hagyományos, magyar neve legyen a gyermeknek. Hozzáfűzte, nagyon elégedett a doktornővel és a szülésznővel is, sokat segítettek, mindvégig kedvesek voltak.

A pici és édesanyja is jó egészségnek örvendenek, ezért reményeik szerint a héten haza is mehetnek nyárádi otthonukba.
Pápán a 2019-es év második babája is világra jött. Baracskai Flóra január 1-jén, 13 óra 30 perckor született meg.
Baracskai Flóra

2018-ban 378 szülés volt a pápai kórházban, ami az előző évhez képest magasabb szám.

2019-ben Miskolcon éjfél után nyolc perccel született az év első újszülöttje, aki szintén kislány lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-26 22:21:33

Százhetven éve volt az ihászi csata


ajánlott cikk főképe

2019-06-03 20:42:40

Magyaros dallamok szárnyán


ajánlott cikk főképe

2019-04-14 15:37:38

Hiány és jelenlét


ajánlott cikk főképe

2019-05-02 23:48:13

Dunai Virág kiállítása


PÁPA időjárás