Jótékonysági íjászverseny


2019-01-02 16:04:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jótékonysági íjászverseny főképe
Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal 28 célos 3D vadász íjászversenyt rendezett a Delta Íjászegyesület.

Különleges helyszínen, az egykori Elekthermax gyár 1-es épületében gyülekeztek a benevezett íjászok az óévbúcsúztató versenyre, melyen nyolc kategóriában, öt korcsoportban 74-en indultak. A verseny egyben jótékonysági célt is szolgál, az íjászok felajánlásaikkal a pápai Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola Készségfejlesztő Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény autizmussal élő gyermekeit támogatták.

- Januárban sajnos teremproblémák miatt nem tudjuk majd megtartani hagyományos teremíjász versenyünket a Sportcsarnokban, azonban úgy gondoltuk, egy hazai kupát mindenképp szeretnénk rendezni - mesélte a december 29-ei verseny létrejöttét Németh Gabriella, az egyesület alelnöke. - Örülünk, hogy ilyen sokan láttak fantáziát a versenyben, az ország minden pontjáról érkeztek indulók, sőt még testvérvárosunkból, Ógyalláról is köszönthettünk íjásztársakat. A résztvevők 28, 3D-s állatalakra adták le lövéseiket, a pályát IAA szabályok alapján állítottuk ki, a lőtávokat 27 és 45 méterre helyeztük el. A mezőny visszajelzései alapján bevált a helyszín, így ha lehetőségeink engedik, jövőre lesz folytatás.

A jótékonysági íjászversenyen végül 92.600 forint gyűlt össze, a három fő támogató a Sárvári Hagyományőrző Egyesület, a Dunna vendégház valamint a Delta Íjászegyesület volt. Eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-01 16:28:07

Önkormányzati támogatás a sportegyesületeknek


ajánlott cikk főképe

2019-01-21 15:01:50

Újabb értékes idegenbeli kosársiker


ajánlott cikk főképe

2019-01-17 10:18:18

Folytatódnak az utánpótlás teremtornák


ajánlott cikk főképe

2019-04-08 18:13:15

Későn ébredt a Bakonyerdő Pápa


PÁPA időjárás