Átlagos esetszámmal dolgoztak az ünnepek idején a tűzoltók


2019-01-03 19:08:15  | cikk: Babos Petra  | 


Átlagos esetszámmal dolgoztak az ünnepek idején a tűzoltók főképe
Az ünnepek alatt nem kellett a pápai tűzoltóknak kifejezetten az ünnephez kapcsolódó káresethez vonulniuk, ami elsősorban a prevenciónak és az hatósági osztály munkájának köszönhető. Az emberek sokkal körültekintőbben járnak el, mind az adventi, mind pedig a karácsonyi, szilveszteri időszakban - tudtuk meg Horváth Sándor tűzoltóparancsnoktól.
-Az ünnep alatt előforduló, gyertya és égősor okozta karácsonyfa-, illetve koszorútűzhöz idén sem, és tavaly sem riasztották a lánglovagokat. Azt tapasztaljuk, hogy az emberek igyekszenek jobb minőségű fényfüzéreket vásárolni, ezzel is csökkentve a kockázatát annak, hogy probléma legyen - emelte ki.
Horváth Sándor hangsúlyozta, autóbalesethez nem riasztották őket az ünnep alatt.
A tűzoltóparancsnoktól megtudtuk, téves tűzjelző bejelzéshez és műszaki mentéshez is kivonultak, de egy nyárádi lakóház hátsó részének tűzesetéhez is kimentek, ami vélhetően a gázkazán elektromos vezérlése miatt alakult ki.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-12 08:21:45

A Nehézfiúk a Fő téren és a volt Kilián lakótelepen muzsikáltak


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 13:22:38

Jól halad a munka a Városi Sportcsarnoknál


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 13:21:43

Állatmentő akció a Bázisrepülőtéren


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 12:43:22

66 raklap bébiételt hozott a Teuton lovagrend