Beteg gyerekeken segítettek


2019-01-05 18:12:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Beteg gyerekeken segítettek főképe
A Koko-Gym KSE jótékonysági tornáján 135.000 forint gyűlt össze, melyet a pápai Gróf Esterházy Kórház Jövőjéért Alapítvány javára ajánlottak fel.

Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola tornatermében első alkalommal gyűltek össze a mozogni és adakozni vágyók, az egyesület Fit Life csoportja által rendezett tornán fellépett a Zsoodance TSE, a talpalávalót Dj. Dugó szolgáltatta. A tornát vezető Korpics Gábor kérdésünkre elmondta, több mint 50-en álltak a jó ügy mellé, az ötlet pedig onnan jött, hogy sok ápolónő látogatja a hétközi edzéseket, ahol sokszor szóba kerülnek a beteg gyerekek és az osztály körülményei.

- Ünnepek előtt olvashattuk a közösségi oldalon, hogy a pápai kórház gyerekosztályán sajnos nem olyanok a körülmények, amilyeneket a szülők szeretnének, sok ápolónő is megerősítette, hogy bizony elkelne a segítség - mondta Korpics Gábor, az egyesület elnöke. - Ekkor fogalmazódott meg bennem a jótékonysági torna ötlete, s bár az időjárás miatt valamivel kevesebben voltak, mint vártam, összességében nagyon elégedett vagyok a létszámmal és a befolyt összeggel is. Mi is sok támogatást kaptunk az elmúlt tíz évben és kapunk is az önkormányzattól és néhány támogatónktól, kötelességemnek érzem, hogy ha tudok, segítsek, így lesz ez a jövőben is. Úgy gondolom, a mai órán mindenki kellemesen elfáradt, azok sem lógtak ki a sorból, akik eddig kevesebbet mozogtak, és remélem, tudták élvezni is a gyakorlatok többségét.

A jótékonysági tornán 135.000 forint gyűlt össze, melyet mint Szabadi Jánostól, az alapítvány kuratóriumi elnökétől megtudtuk, a gyermekosztály még komfortosabbá tételére illetve eszközvásárlásra fordítanak. A jótékonysági sportrendezvénynek a tervek szerint jövőre lesz folytatása.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-01 20:33:04

Fiatal, sikerre éhes Perutz épül


ajánlott cikk főképe

2019-04-26 15:44:08

A Komárom ellen készül a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-05-06 17:02:07

Embert próbáló időjárásban tekertek


ajánlott cikk főképe

2019-04-12 13:42:12

Hazai pályán debütál a Lengyel-Nicsenko edzőpáros


PÁPA időjárás