Játékok a gyermekosztályon – ajándékokat hozott a Megújulás Klub


2010-05-28 13:30:56  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Játékok a gyermekosztályon – ajándékokat hozott a Megújulás Klub főképe
Kifestőket, mesekönyveket, apró játékokat és plüssállatokat kaptak a beteg gyerekek a Gróf Esterházy Kórház Gyermekosztályán. A felajánlást a Megújulás Klub tagjaitól kapta az intézmény. Hörömpöly Imréné, a klub vezetője kérdésünkre elmondta, még ugyan nincs gyakorlatuk az adományozásban, de mindenképpen hagyományt szeretnének teremteni ezzel. Minden gyermeknapon és esetleg a karácsony közeledtével szeretnék meglepni a gyermekeket hasonló apróságokkal. Ahogy fogalmazott, valamennyi klubtagjuk nagymama, s mindannyian tudják, milyen nehéz a gyermekek számára a kórházban töltött idő. Az ajándékokkal ezt a szomorú időszakot szeretnék megkönnyíteni, az idegen környezetet barátságosabbá tenni – tette hozzá a klubvezető.
Az adományt dr. Vörös Ibolya főigazgató vette át. Köszönetnyilvánításában kihangsúlyozta, minden  hasonlóan nagylelkű felajánlást szívesen fogadnak, kivált a gyermekosztályon fontos a kórházban töltött idő megkönnyítése. Ehhez pedig kitűnő eszköznek bizonyulnak azok a kifestők, mesekönyvek, melyeket a Megújulás Klub tagjai juttattak el az osztályra.

Dr. Vörös Ibolya beszámolt arról is, hogy a Gróf Esterházy Kórház Jövőjéért Alapítványhoz beérkezett 1 %-os felajánlásokból az intézmény egy új műszert tudott beszerezni. A gyomor-és bélrendszeri betegségek diagnosztizálásához szükséges endoszkópos eszköz mintegy 6 millió forintba került – tudtuk meg a főigazgatótól. A régi műszert így újra cserélhette az intézmény, ami mindenképpen szükséges volt, hiszen a korábban használt eszköz gyakran javításra szorult – tette hozzá dr. Vörös Ibolya.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet