Az Év sportolója gála: Gelencsér Róbert a legjobb 10 között


2019-01-08 13:50:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: index.hu  | 


Az Év sportolója gála: Gelencsér Róbert a legjobb 10 között főképe
Január 8-tól immár 61. alkalommal szavazhatnak a sportújságírók a legjobbak legjobbjaira, az egyes kategóriák győzteseire az M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán derül fény, amelyet február 14-én rendeznek a Nemzeti Színházban - adta hírül az m4sport.hu.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége idén is 11 kategóriában hirdet győztest, a jelöltek nevei január 8-án váltak ismerté és a szavazás is ezzel a dátummal veszi kezdetét, majd január 31-én zárul - jelentette be Szöllősi György, a szövetség elnöke. A szavazatok alakulásának megfelelően február 4-én minden kategória három-három jelöltre szűkül, a neveket sajtótájékoztató keretében ismertetik a szervezők. A tízes listákat az MSÚSZ elnöksége, a fogyatékos sportolók esetében a magyar Paralimpiai Bizottság állította össze. Az év fogyatékos férfi sportolója kategóriában a lehetséges győztesek között idén is ott van a pápai szervátültetett sportoló, Gelencsér Róbert. Az atléta idén nyáron a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-bajnokságán 100 és 200 méteres síkfutásban valamint távolugrásban is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, emellett tagja volt az ezüstérmet szerzett 4x100-as férfi váltónak.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-05 14:22:54

Győzelemmel búcsúzott az U16


ajánlott cikk főképe

2019-01-30 19:10:17

Tollaslabda: Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2019-02-05 15:20:43

Holdújévi közös edzés


ajánlott cikk főképe

2018-12-09 20:30:24

A Katalák csapata nyerte a 24 órás focitornát


PÁPA időjárás