Idén ki viszi haza a Pápa Kupát?


2019-01-09 19:08:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Idén ki viszi haza a Pápa Kupát? főképe
Pápa Város Önkormányzata és a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ január 12-én immár 29. alkalommal rendezi meg a Pápa Kupát, melyen tíz csapat lép pályára.

Egy év elteltével szombaton 9 órai kezdéssel a versenylehetőség és játékalkalom biztosítása, tehetségek felkutatása valamint a sportbarátság elmélyítése céljából indul ismét útjára a labda a Sportcsarnokban. A nemzetközi serdülő labdarúgó teremtornán a 2003. január 1-je után születettek léphetnek pályára. A Pápa Kupán az 'A' csoportba Schwetzingen, Visk, Barót, az FC Ajka valamint a házigazda PELC kék csapata került, míg a 'B'-ben a címvédő Veszprém, Leinefelde, Losonc, Gorlice és a PELC kék együttese küzd meg a döntőbe kerülésért.

A tíz csapat körmérkőzéses lebonyolításban küzd meg egymással a csoportokban, majd az azonos helyezettek helyosztó mérkőzést játszanak. A PELC legutóbb egészen a döntőig menetelt, melyet 1-0 arányban elveszített a Veszprémmel szemben, idén remélhetőleg hosszú idő után sikerül ismét itthon tartani a vándorserleget. A napot 18:40-től a szokásos pápai önkormányzat - csapatvezetők barátságos labdarúgó mérkőzés zárja.

A sorsolás és a pontos menetrend elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-09 11:58:40

Új helyszínen rendezik a Lovasmajálist


ajánlott cikk főképe

2019-02-20 09:24:54

Végleges a Perutz játékoskerete


ajánlott cikk főképe

2019-02-21 17:38:09

Gelencsér Róbertet meglepte az elismerés


ajánlott cikk főképe

2019-05-20 18:18:17

Játékos vetélkedő és megyei döntő is színesítette a Kosárlabdázás Napját


PÁPA időjárás