Már lehet nevezni a Télutó Kupára


2019-01-11 11:59:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Már lehet nevezni a Télutó Kupára főképe
Pápa Város Önkormányzata valamint a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ február 16-án immár 24. alkalommal rendezi meg a Télutó Kupát.

Február 16-án 9 órától találkoznak a közszolgálati szférában dolgozók a Városi Sportcsarnok küzdőterén, ahol csak az 1984-ben és az előtt születettek léphetnek pályára, maximum két fiatalabb játékos nevezhető. További kikötés, hogy a megyei első osztályban és magasabb osztályban szereplő nagypályás játékosok nem nevezhetőek. A legutóbbi teremlabdarúgó tornán öt csapat, az MH Pápa Bázisrepülőtér, a NAVVEMAVIG, a Tűzoltóság, a Pápai Rendőrkapitányság valamint Pápa Város Önkormányzata szerepelt, a győztes pedig a legtöbb elsőséget begyűjtő Bázisrepülőtér lett.

A nevezési határidő 2019. február 8., a nevezési lap letölthető ITT!

A nevezési lapot és a 10.000. forint nevezési díjat a Városi Sportcsarnokban Németh Máté sportszervezőnél kell leadni illetve befizetni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-17 21:22:52

Felkészülés: Győzelem után vereség


ajánlott cikk főképe

2019-03-08 11:01:54

Dunaharaszti érkezik a nyitányon


ajánlott cikk főképe

2019-05-31 19:25:09

Júniustól új szabályok a labdarúgásban


ajánlott cikk főképe

2019-06-07 13:58:32

Lengyel Ferenc: Változás kell!


PÁPA időjárás