Kátyúznak a Korvin utcán


2010-05-28 19:48:02  | cikk: mo  | fotó: Babos Petra  | 


Kátyúznak a Korvin utcán főképe
A Városgondnokság munkatársai néhány hete már elkezdték a város különböző pontjain a kátyúzási munkálatokat. Elsőként a főutakon, a Jókai utcán, a Győri úton végezték a munkálatokat, majd az esős időszak miatt nem folytathatták a kátyúk betemetését. Most újra elindult a munka, jelenleg a Korvin utcán zajlik a kátyúzás. A figyelmeztető táblák már kikerültek, az arra közlekedők óvatosan vezessenek! A munkálatokat - az időjárás függvényében - folytatják a város egyéb útszakaszain, a kátyúzás várhatóan néhány héten belül befejeződik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-23 22:24:05

Dr. Áldozó Tamás: Legyünk erősek az emlékezésben, legyünk bátrak a tiszteletadásban!


ajánlott cikk főképe

2019-09-26 14:50:45

3 és fél milliárd a Türr-gimnázium felújítására


ajánlott cikk főképe

2019-10-11 14:51:49

Szabadságkoncertek a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2019-07-10 08:58:52

Utazó digitális élményközpont a könyvtárban


PÁPA időjárás