Folytatódnak az utánpótlás teremtornák


2019-01-17 10:18:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Folytatódnak az utánpótlás teremtornák főképe
Hétvégén ismét ifjú labdarúgó-palánták veszik birtokba a Városi Sportcsarnokot.

Január 19-én szombaton a 2009. január 1-je után születettek lépnek a sportcsarnok küzdőterére, az U10-es korosztály számára kiírt kupán a meghívott hat csapat körmérkőzéseket játszik. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club ellenfele Veszprém, Gyirmót, Ajka, az Üstökös és Celldömölk lesz. Sorsolás ITT!

Másnap reggel az U11-es korosztály kezdi meg szereplését, itt is körmérkőzéseket követően derül fény a győztes kilétére. A 2008-asok mezőnyben a PELC két csapata mellett Veszprém, Gyirmót, Ajka valamint Csorna kapott helyet. Sorsolás IDE kattintva érhető el.

Hajrá PELC!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-17 08:44:05

Bajnok a PELC III.


PÁPA időjárás