Hat baleset az elmúlt héten


2019-01-17 10:28:46  | cikk:  | 


Hat baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. január 7. és 2019. január 13. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három ütközés Pápán, egy Kupon, a többi lakott területen kívül következett be. A balesetek közül három esetben személyi sérülés is történt, amelyek során két kerékpáros és egy gépkocsivezető szenvedett könnyű sérülést.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a megfordulás szabályainak megsértése, az ittas járművezetés és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet. Két baleset alkalmával parkoló autónak ütközött neki a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtó gépkocsivezető.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy amennyiben a baleset folytán megrongálódott jármű vezetője nincs jelen, a károkozó köteles személyi adatait és biztosítója nevét arra a helyszínen hátrahagyni!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy 37 éves nemesszalóki férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 2-án a délutáni órákban Nemesszalók belterületén igazoltattak...

2018-12-07 10:33:36

Átszerelte a rendszámokat


Számos európai országban, így Magyarországon is 2019. február 5-e a Biztonságos Internet Napja. Kérjük, fogadják meg az alábbi rendőrségi tanácsokat az internet használatával elkövetett bűncselekmények megelőzése, valamint a biztonságos böngészés érdekében!

-Válasszon legalább 8 karakteres,...

2019-02-06 11:49:23

Rendőrségi tanácsok az internetes bűncselekmények megelőzésére


ajánlott cikk főképe

2018-11-28 17:55:53

Képzés a Pápai járás polgárőreinek


A Pápai Rendőrkapitányság pályaválasztási és toborzó nyílt napot tart a rendőri hivatás és a határvadász-képzés iránt érdeklődőknek.

A nyílt nap lehetőséget nyújt

-a rendőrség működésének,
-a különböző szolgálati ágaknak,
-a határvadászok feladatainak,...

2019-01-23 19:36:49

Meghívó pályaválasztási és toborzó nyílt napra


PÁPA időjárás