Hat baleset az elmúlt héten


2019-01-17 10:28:46  | cikk:  | 


Hat baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. január 7. és 2019. január 13. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három ütközés Pápán, egy Kupon, a többi lakott területen kívül következett be. A balesetek közül három esetben személyi sérülés is történt, amelyek során két kerékpáros és egy gépkocsivezető szenvedett könnyű sérülést.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a megfordulás szabályainak megsértése, az ittas járművezetés és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet. Két baleset alkalmával parkoló autónak ütközött neki a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtó gépkocsivezető.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy amennyiben a baleset folytán megrongálódott jármű vezetője nincs jelen, a károkozó köteles személyi adatait és biztosítója nevét arra a helyszínen hátrahagyni!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A nyári szünidő beköszöntével a gyermekek kikerülnek a biztonságot adó iskolafalak közül, ám sok munkába járó szülőnek nehézséget okoz elhelyezésük, állandó felügyeletük. Nagyon fontos, hogy felkészítsék a gyermekeket az őket érintő veszélyekre, amelyek közül a legszükségesebb tudnivalók...

2019-07-10 17:12:33

Rendőrségi tanácsok a nyári szünetre


ajánlott cikk főképe

2019-07-22 10:37:46

Kerékpárt lopott, elfogták


Az országos megmérettetés Veszprém megyei fordulóját 2019. június 1-jén tartják a megyeszékhelyen.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság területi versenyére olyan Veszprém megyei családok jelentkezését várják, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás...

2019-05-30 09:15:02

Közlekedik a család vetélkedő hétvégén


ajánlott cikk főképe

2019-07-04 09:42:04

A rendőrök táborozó diákok kerékpárjait regisztrálták


PÁPA időjárás