Hat baleset az elmúlt héten


2019-01-17 10:28:46  | cikk:  | 


Hat baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. január 7. és 2019. január 13. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három ütközés Pápán, egy Kupon, a többi lakott területen kívül következett be. A balesetek közül három esetben személyi sérülés is történt, amelyek során két kerékpáros és egy gépkocsivezető szenvedett könnyű sérülést.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a megfordulás szabályainak megsértése, az ittas járművezetés és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet. Két baleset alkalmával parkoló autónak ütközött neki a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtó gépkocsivezető.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy amennyiben a baleset folytán megrongálódott jármű vezetője nincs jelen, a károkozó köteles személyi adatait és biztosítója nevét arra a helyszínen hátrahagyni!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság körözte azt az 55 éves helyi férfit, akit Pápa belvárosában igazoltattak a rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. január 10-én este Pápa belvárosában igazoltatták az 55 éves B. T. József pápai lakost. Az intézkedés során megállapítást nyert,...

2019-01-11 11:48:18

Szabálysértési elzárás miatt körözték


Lekéste a buszt, ezért a pápai rendőröktől kért segítséget egy 71 éves vidéki asszony. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében hazavitték. 

A Pápai Rendőrkapitányság két munkatársa - Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester és Adamik Balázs r. főtörzsőrmester - 2018....

2018-12-11 09:17:57

Rendőrök segítettek egy idős asszonynak


A karácsonyi készülődés időszakában egyre többen részesítik előnyben az internetes vásárlást. Annak érdekében, hogy ne érje jogsértés online vásárlás esetén, kérjük, fogadja meg a rendőrség alábbi tanácsait!

Az internetes vásárlásnak alapvetően két fajtája van: a webshopokban...

2018-12-13 14:11:14

Vásároljon online is biztonságosan!


A szeretet ünnepére készülve kérjük, hogy vagyontárgyainak biztonságát is tartsa szem előtt és fogadja meg az alábbi tanácsainkat!

-Óvakodjon a zsebtolvajoktól! Táskáját mindig zárja be és nagy tömegben, tömegközlekedési eszközön szorosan fogja magához.

-Amennyiben gépkocsit...

2018-11-29 13:40:07

Rendőrségi tanácsok a karácsonyi készülődés idejére


PÁPA időjárás