Hat baleset az elmúlt héten


2019-01-17 10:28:46  | cikk:  | 


Hat baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. január 7. és 2019. január 13. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három ütközés Pápán, egy Kupon, a többi lakott területen kívül következett be. A balesetek közül három esetben személyi sérülés is történt, amelyek során két kerékpáros és egy gépkocsivezető szenvedett könnyű sérülést.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a megfordulás szabályainak megsértése, az ittas járművezetés és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet. Két baleset alkalmával parkoló autónak ütközött neki a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtó gépkocsivezető.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy amennyiben a baleset folytán megrongálódott jármű vezetője nincs jelen, a károkozó köteles személyi adatait és biztosítója nevét arra a helyszínen hátrahagyni!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-24 13:36:27

Közlekedésbiztonsági foglalkozás angol nyelven


A pápai rendőrök egy 47 éves férfit fogtak el, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2020. január 14-én 15 órakor Pápán igazoltattak egy 47 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Pápai Rendőrkapitányság...

2020-01-15 11:56:41

Körözött személy rendőrkézen


ajánlott cikk főképe

2020-01-30 15:36:47

Legyél Te is rendőr!


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 76 éves ugodi sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján 2020. január 30-án délután egy 76 éves ugodi lakos Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával. Haladása során meg akart fordulni...

2020-04-09 12:09:30

Meg akart fordulni autójával a férfi, balesetet okozott