Felkészülés: Két góllal győzött az ETO


2019-01-19 13:49:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Két góllal győzött az ETO főképe
A Perutz FC csapata felkészülési mérkőzésen 2-0-ra kikapott az NB II-es pontvadászat 10. helyén álló WKW ETO FC Győr gárdájától.

A téli felkészülés második hetének lezárásaként játszotta a szomszédvár elleni tesztmeccset a Perutz alakulata, mely az első félidő 8. percében Andric góljával került hátrányba. A második felvonásban Rozmán László vezetőedző sokat cserélt, négy utánpótlás játékos is pályára léphetett, a 2-0-s vendégsikert Jakab egy egyéni hibát kihasználva állította be. Az edzőmeccsen próbajátékosként pápai színekben pályára lépett Tiba Levente, mint megtudtuk, a legutóbb a Gyirmót II-ben futballozó 20 esztendős védő sorsáról az elkövetkezendő napokban születik döntés. További hír a játékoskerettel kapcsolatban, hogy fél éves kitérő után visszatért a csapathoz Nagy Bálint. A 26 esztendős játékos a 2017/2018-as szezonban 22 meccsen erősítette a pápai alakulatot, ezalatt három gólt lőtt.

Perutz FC - WKW ETO FC Győr 0-2 (0-1) Gsz.: Andric, Jakab

Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Dóczi, Tiba - Bohner, Iványi, Baldauf, Böröczky - Ivancsics - Vallejos, Szabó Zs. csereként pályára lépett: Dokter, Nagy B., Jurik, Császár, Füleki, Mogyorósi, Szabó B., Bognár.

Rozmán László: Az első félidőben azzal a csapattal álltunk fel, amit jelen pillanatban a legerősebbnek gondolunk. Ahhoz képest, hogy az első edzőmeccsünk volt csak, jól játszottunk, azokat a labdakihozatalokat, amiket szerettem volna viszontlátni, a játékosok megvalósították. Egyetlen problémánk, hogy sajnos a támadózónában elfogyunk, ezen dolgoznunk kell a folytatásban. A második félidőben több helyen is változtattam, nem szerettem volna, ha a játékosok két hét után 45-50 percnél nagyobb terhelést kapjanak. A tervezetteknek megfelelően halad a felkészülés, folytatjuk a munkát.

A Perutz legközelebb egy hét múlva (január 26.) lép pályára, amikor a szintén NB II-es Mosonmagyaróvárral mérkőzik meg idegenben.

Képek:


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-29 10:13:50

Idegenben javítana a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-03-08 11:01:54

Dunaharaszti érkezik a nyitányon


ajánlott cikk főképe

2019-03-03 20:18:27

Döntetlennel kezdett a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-04-07 19:32:31

Újabb Perutz vereség - Rozmán László felajánlotta lemondását


PÁPA időjárás