Tornagyőztes az U10


2019-01-19 14:11:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tornagyőztes az U10 főképe
A 2009. január elseje után születettek tornájával folytatódott a téli utánpótlás teremszezon. Az U10-es teremlabdarúgó tornán a Pápai Egyesített Labdarúgó Club veretlenül első helyen végzett.

Hat csapat körmérkőzést játszott a Sportcsarnokban, a PELC mindjárt a legnagyobb ellenféllel, a Veszprémmel kezdett, Kun-Szabó Attila tanítványai végül 1-0-s győzelmet arattak. A folytatásban már könnyebb meccsek vártak a picikre, akik az Ajkát 3-1-re, az Üstököst 1-0-ra, a Gyirmótot 5-1-re, végül a Celldömölköt 4-0-ra győzték le. Mindez azt jelentette, hogy a pápai fiatalok 100 százalékos teljesítménnyel, 14 lőtt és mindössze két kapott góllal első helyen végeztek.

- Elégedett vagyok a játékosokkal, jól játszottunk és összességében megérdemelt sikert arattunk - mondta az eredményhirdetés után Kun-Szabó Attila, a PELC edzője. - Tudtam, hogy az első meccs lesz a legnehezebb, ezért a torna kezdése előtt egymás elleni játékkal hangolódtunk a Veszprém elleni rangadóra, szerencsére ez bejött, nyertünk, utána pedig már könnyebb meccsek következtek.

A gólkirály hat találattal Borsits Barnabás (PELC) lett, a legjobb játékosnak Sinka Dánielt (Veszprém) látták. A legjobb kapus különdíját Miklós Máté (Üstökös) vihette haza, a legjobb hazai játékos különdíja Vesztergom Benedekhez került.

Végeredmény:
1. PELC
2. Veszprém
3. Ajka
4. Üstökös
5. Gyirmót
6. Celldömölk

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-24 16:52:40

Tornagyőztesek a PELC-es lányok


ajánlott cikk főképe

2019-03-11 15:07:01

Tíz emberrel is nyert a PELC-Nyárád


ajánlott cikk főképe

2019-03-16 15:20:38

Két döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-01-27 16:06:47

Az ETO volt a legjobb


PÁPA időjárás